Bentley: Batur και άλλες αποκαλύψεις για τα 103 χρόνια (photos)


Η Bentley σκοπεύει να κάνει... κατάληψη στην εβδομάδα αυτοκινήτου του Monterey, 12-21 Αυγούστου, καταφθάνοντας με 103 διαφορετικά αυτοκίνητα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ
  • 11/8/2022

Η Bentley επιστρέφει στην εβδομάδα αυτοκινήτου του Monterey στις 12-21 Αυγούστου. Στόχος της, η ισχυρότερη παρουσία κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, με 103 οχήματα της εταιρείας να παρουσιάζονται κατά μήκος όλης της χερσονήσου του Monterey, συμβολίζοντας τα 103 χρόνια λειτουργίας της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η «φιλική κατάληψη» της Bentley θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου, όπου 30 οχήματα θα ξεκινήσουν από το Los Angeles με προορισμό το Monterey. Μία ειδική εμφάνιση θα γίνει στη Laguna Seca στις 18 του μηνός, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της εταιρείας, Adrian Hallmark θα οδηγήσει το Blower Car Zero, ενώ στην ίδια πίστα θα βρεθεί και το νικητήριο μοντέλο της Bentley στο Le Mans του 2003, Speed 8.

Οι παρουσιάσεις δε σταματούν εκεί, καθώς η Bentley θα έχει τον δικό της χώρο έκθεσης, 200 μέτρα μακριά από την Pebble Beach, όπου θα πραγματοποιηθεί το VIP πρόγραμμα της εταιρείας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την αποκάλυψη των νέων λεπτομερειών που θα φέρουν τα μοντέλα της Bentley από εδώ και στο εξής, καθώς και μία νέα συνεργασία με τη Macallan, μάρκα αλκοολούχων ποτών. Μέσα στο προσωρινό «σπίτι» της εταιρείας, θα προβάλλονται έως και 6 διαφορετικά αυτοκίνητα καθημερινά.

Ένα ταξίδι στο χρονικό της Bentley θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει το κοινό, καθώς οι Bρετανοί θα αναδείξουν όλη την γκάμα μοντέλων τους, παλαιών, νέων και μελλοντικών, στο Quail στις 19 Αυγούστου. Η Bentayga EWB θα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, έχοντας τη δική της γκαλερί, ενώ το Bacalar No. 8 θα παρουσιαστεί με έναν συνδυασμό λευκών, πορτοκαλί και μπλε χρωματισμών.

Η Bentley Batur θα είναι φυσικά το «κυρίως πιάτο» των εκθεμάτων της Bentley, την οποία έκανε tease η εταιρεία την προηγούμενη εβδομάδα, λίγο πριν την αποκάλυψή της στις 20 Αυγούστου. Αναμένεται να είναι ο διάδοχος της, περιορισμένης έκδοσης, Bacalar, αλλά και μία πρόγευση του εξηλεκτρισμένου μέλλοντος της εταιρείας.