Black Friday: Leasing αυτοκινήτου με 99 ευρώ τον μήνα


Στο πλαίσιο των προσφορών του Black Friday, η Avis προσφέρει τη δυνατότητα χρονομίσθωσης ενός Fiat Panda Hybrid με μόλις 99 ευρώ τον μήνα.

  • 22/11/2020

Ακόμη πιο προσιτή είναι πλέον η χρονομίσθωση ενός αυτοκινήτου, καθώς ενόψει της Black Friday η Avis προσφέρει με προνομιακούς όρους το Fiat Panda Hybrid.

Πρόκειται για την έκδοση Easy Cross η οποία εφοδιάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα που έχει αφετηρία έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,0 λίτρου και απόδοσης 70 ίππων.

Το τετραετές συμβόλαιο της χρονομίσθωσης του Fiat Panda Hybrid προβλέπει τη μηνιαία καταβολή 99 ευρώ (123 ευρώ με ΦΠΑ) και την προκαταβολή του ποσού των 3.400 ευρώ (τιμή χωρίς ΦΠΑ).

Μεταξύ άλλων, το συμβόλαιο καλύπτει το κόστος της αλλαγής ελαστικών, των τελών κυκλοφορίας, της συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου με την παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης, της πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης (μικτή ασφάλεια).

Σε ό,τι αφορά στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου, το Fiat Panda Hybrid στην έκδοση Easy Cross διαθέτει Air Condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, προβολείς ομίχλης, μπάρες οροφής, ESP και ηχοσύστημα.

Η προσφορά της AVIS ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και έως τις 30/11/2020.

Διαβάστε ακόμα:

Υβριδικό Fiat Panda από 11.400 ευρώ

40 Χρόνια Panda: Η πεμπτουσία του Design