Bloody Faster


Mε πολλή μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2001 στο κέντρο της Αθήνας, ο 2ος Αγώνας Δρόμου Γυναικών "Bloody Faster", υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ και με την ευγενική χορηγία του ομίλου Nικ. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.
Με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Συντάγματος, οι γυναίκες δρομείς έτρεξαν σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, την "Bloody Faster" διαδρομή των 7χλμ, προάγοντας τα ιδανικά της ευγενούς άμιλλας και του μαζικού αθλητισμού, στην πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
  • 5/10/2001
Mε πολλή μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2001 στο κέντρο της Αθήνας, ο 2ος Αγώνας Δρόμου Γυναικών "Bloody Faster", υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ και με την ευγενική χορηγία του ομίλου Nικ. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Συντάγματος, οι γυναίκες δρομείς έτρεξαν σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, την "Bloody Faster" διαδρομή των 7χλμ, προάγοντας τα ιδανικά της ευγενούς άμιλλας και του μαζικού αθλητισμού, στην πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
Στον αγώνα που χαρακτηρίστηκε από το πείσμα, την ένταση και το συναγωνισμό για την πρώτη θέση, η πρώτη "Bloody Faster" δρομέας βραβεύτηκε με ένα ολοκαίνουργιο 16βάλβιδο Nissan Micra. Ένα μεγάλο δώρο για ένα μεγάλο αγώνα.
Ο αγώνας αυτός ήταν μοναδικός αφού συμμετείχαν αποκλειστικά γυναίκες κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα, διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο.
Tην απονομή των κυπέλλων και μεταλείων στις τρεις πρώτες νικήτριες, πραγματοποίησε η κα Αγγελική Κανελλοπούλου - Αντιδήμαρχος Αθήνας και Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης.
Το concept, το σχεδιασμό αλλά και την ευθύνη υλοποίησης του αγώνα είχε η εταιρία F.B.I. Communication Services S.A.