Βόλτα με τη Mercedes-AMG One σε πρώτο πρόσωπο! (video)


Αν θέλατε ποτέ να κάνετε έναν γύρο σε πίστα με το hypercar της Mercedes-AMG, αυτό είναι -μάλλον- ό,τι κοντινότερο θα μπορέσετε να έχετε.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: NICO BASTIAN-YOUTUBE
  • 5/11/2022

Με δεδομένο ότι μόλις 275 μονάδες θα παραχθούν, το ενδεχόμενο μία Mercedes-AMG One να φτάσει στα χέρια του οποιουδήποτε και να μπορέσει να την τεστάρει στο όριο, είναι μάλλον μηδαμινό.

Για αυτό τον λόγο, βίντεο όπως και το παρακάτω αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον καθένα να «ζήσει» από την άνεση του… καναπέ του την εμπειρία της οδήγησης ενός hypercar στην πίστα.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται ο ιδιοκτήτης αυτής τηςOne να έχει πάει στην πίστα της Καταλωνίας, στο Montmelo, που είναι γνωστή για τους αγώνες F1 και MotoGP που διεξάγονται εκεί, και να τοποθετεί μία κάμερα στο κράνος του για την απόλυτη εμπειρία σε πρώτο πρόσωπο.

Μαζί με την ταχύτητα, συναρπάζει κι ο ήχος από τον 1,6 λίτρων, V6 κινητήρα, που αντλεί έμπνευση από το κινητήριο σύνολο της ομάδας της Mercedes στη Formula 1, και φτάνει τις 11.000 rpm.

Μαζί με τους τέσσερις ηλετροκινητήρες (δύο στον εμπρός άξονα, έναν να βοηθά τη ΜΕΚ και έναν για το turbo), η απόδοση της One φτάνει τα 1063 PS.

Απολαύστε…