Brabus Deep Blue 900: Η G-Class στο όριο με 900 PS, μαζί με σκάφος και ρολόι (photos)


Η Brabus ανέλαβε να αναβαθμίσει την G-Class, και το αποτέλεσμα είναι η Deep Blue 900. Μαζί, φέρνει στο προσκήνιο ένα σκάφος και ένα ρολόι, για να... δέσει το σετ.

  • ΦΩΤΟ: BRABUS
  • 12/4/2023

H Brabus είναι γνωστή για τις ακραίες δημιουργίες της, που βασίζονται (συνήθως, αλλά όχι πάντα) σε μοντέλα παραγωγής της Mercedes, με βασικό χαρακτηριστικό τους τη μεγάλη ιπποδύναμη και το πιο άγριο look.

Η AMG G63 έχει ήδη λάβει την περιποίηση της Brabus στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά, με την Deep Blue 900, η εταιρεία πάει τα πράγματα ένα επίπεδο πάνω.

Η αναβαθμισμένη G63 φέρει κινητήρα 4,5L, V8 με δύο turbo, που αποδίδει 900 PS και 1049 Nm ροπής, που μάλιστα έχει περιοριστεί για να μην προκαλέσει ζημιές στο σύστημα μετάδοσης

Το σκηνικό συμπληρώνεται με ζάντες 24 ιντσών, ενώ η τελική ταχύτητα έχει περιοριστεί ηλεκτρονικά στα 280 km/h.

Αισθητικά, το Deep Blue αντικατοπτρίζεται στο εξωτερικό του θηριώδους SUV, καθώς το βαθύ μπλε χρώμα δεσπόζει, μαζί με μικρές μαύρες λεπτομέρειες, είτε βαμμένες, είτε ως εκτεθειμένο ανθρακόνημα.

Το bodykit ονόματι 'Widestar' φέρνει «φουσκωμένα» φτερά πάνω από τους τροχούς, πιο άγρια πρόσοψη και πίσω μέρος, άνοιγμα στο καπό και ένα μικρό spoiler στο πίσω μέρος της οροφής.

Κι εδώ ξεκινά η παράνοια.

Στο πακέτο του 'Deep Blue', συμπεριλαμβάνεται κι ένα σκάφος υψηλών επιδόσεων Brabus Shadow 900 Sun-Top Deep Blue Signature Edition, που κατασκευάστηκε μαζί με τη φινλανδική Axopar, και φέρει δύο V8 κινητήρες 4,6L Mercury Marine, που μαζί αποδίδουν πάνω από 900 PS

Και για να κρατάτε τον χρόνο με τα νέα, ταχύτατα οχήματά σας, η Brabus προσφέρει και το ρολόι Brabus Blue Shadow Edition, κατασκευασμένο από την ιταλική ωρολογοποιία Panarei.

Και το κόστος όλους του πακέτου; Μόλις 1,18 εκ. ευρώ, αν και μόνο το αυτοκίνητο κοστίζει περί τα 500.000 ευρώ.