Bugatti Spartacus: Ένα SUV πέρα από κάθε φαντασία


Μπορεί ο επικεφαλής γης Bugatti να έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν ότι η Bugatti δεν πρόκειται να δημιουργήσει το δικό της SUV αυτό ωστόσο δε ικανό για να σταματήσει τον σχεδιαστικό οίστρο του SajdinOsmancevic.

  • KEIMENO: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: SAJDIN OSMANCEVIC
  • 29/7/2019

Το γεγονός ότι η ευρύτερη κατηγορία των SUVs συγκεντρώνει όλο και περισσότερους κατασκευαστές δεν αποτελεί είδηση. Αντιθέτως, το αξιοπερίεργο είναι ακόμα και σήμερα υπάρχουν αυτοκινητοβιομηχανίες που αντιστέκονται στον πειρασμό της δημιουργίας ενός τετράτροχου που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα υιοθετεί ένα πιο περιπετειώδεις στιλ.

Ανάμεσα σε αυτές και η Bugatti, με τον Stephan Winkelmann να διαψεύδει τις φήμες που θέλουν τη γαλλική φίρμα να ακολουθεί το παράδειγμα της Rolls-Royce και της Bentley δημιουργώντας το δικό της SUV.

Βέβαια, οι διαψεύσεις του CEO της Bugatti δεν φάνηκαν αρκετές ώστε να περιορίσουν τον σχεδιαστικό οίστρο του SajdinOsmancevic, ο οποίος μάς χάρισε το δικό του εντυπωσιακό δημιούργημα το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει το πρώτο SUV στην ιστορία της γαλλικής φίρμας.

Το Spartacus, όπως ονομάζεται, διαθέτει όλα τα… τυπικά χαρακτηριστικά ενός οχήματος ελευθέρου χρόνου, όπως άλλωστε και το εκκεντρικό σχεδιαστικό αποτύπωμα μιας αυθεντικής… Bugatti. Απολαύστε την!