Dacia Jogger: Έρχεται το 7θέσιο crossover!


Η Dacia ανακοίνωσε επίσημα το όνομα του μοντέλου που θα αποκαλύψει στις 3 Σεπτεμβρίου. Ένα νέο 7θέσιο crossover μοντέλο που θα κάνει ντεμπούτο στη Διεθνή Έκθεση του Μονάχου και θα απευθύνεται σε πολυμελείς οικογένειες.

  • 30/8/2021

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Dacia, την ερχόμενη Παρασκευή στις 3 Σεπτεμβρίου θα αποκαλύψει επίσημα το νέο της 7θέσιο crossover που θα φέρει το όνομα Jogger.

Η δημοφιλής ρουμάνικη μάρκα, που μάλιστα ξεπέρασε κάθε αντίπαλο στην ευρωπαϊκή αγορά με το Dacia Sandero να σκαρφαλώνει στην κορυφή των πωλήσεων, ανακοίνωσε ότι το νέο Jogger θα προσφέρεται σε 5θέσια και 7θέσια έκδοση, παίρνοντας τη θέση του Lodgy.

Όπως αναμένεται, το νέο Jogger θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF του Ομίλου Renault. Οι κινητήρες θα προέρχονται από τη γκάμα της γαλλικής μάρκας και θα είναι σύνολα βενζίνης με χρήση LPG. Η παρουσία ντίζελ συνόλων θεωρείται αβέβαιη.  

Η ονομασία του μοντέλου δεν είναι τυχαία, μιας και η λέξη Jogger είναι απλή και εύκολα κατανοητή από όλο τον κόσμο. Όπως αναφέρει η Dacia, το συγκεκριμένο όνομα εξασφαλίζει δυναμισμό και εκπέμπει θετική ενέργεια, εμπλουτίζοντας το εξωστρεφές δραστήριο πνεύμα της εταιρείας

Το ολοκαίνουριο Dacia Jogger θα παρουσιαστεί αρχικά στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ επίσημα θα κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου.