Δείτε ένα σπάνιο video από το εργοστάσιο παραγωγής του νέου Peugeot 308


To νέο Peugeot 308 έχει ήδη βρεθεί στα πρωτοσέλιδα της επικαιρότητας με τους Γάλλους να μας προσφέρουν πρόσβαση στο εσωτερικό του εργοστασίου στο οποίο το γαλλικό μικρομεσαίο hatchback κατασκευάζεται.

  • 20/3/2021

Σπάνιες εικόνες από το εσωτερικό του εργοστασίου στο οποίο κατασκευάζεται το νέο Peugeot 308 μάς προσφέρει η γαλλική φίρμα επιδεικνύοντας τους τρόπους με τους οποίους εξασφαλίζεται η κατασκευαστική αρτιότητα του πολυαναμενόμενου μικρομεσαίου hatchback.

To ολιγόλεπτο video καταγράφει όλη τη διαδικασία παραγωγής του νέου Peugeot 308, από τη μορφοποίηση των μεταλλικών επιφανειών του στις πανίσχυρες πρέσες, μέχρι το περίφημο «πάντρεμα» του πλαισίου με τα μηχανικά μέρη και τη συναρμολόγηση των επιμέρους τμημάτων του αυτοκινήτου.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαδικασία της βαφής, όπως άλλωστε και οι ποιοτικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε διάφορες φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας.

Το νέο Peugeot 308 αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2021, διαθέτει μεγαλύτερες διαστάσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του καθώς και δύο plug-in υβριδικά σύνολα με ισχύς που φτάνει έως και τους 225 ίππους.

Στην γκάμα του γαλλικού μικρομεσαίου διατηρούνται ο κινητήρας βενζίνης του 1,2 λίτρου και ο πετρελαιοκινητήρας του 1,5 λίτρου, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Peugeot θα προχωρήσει και στην εξέλιξη μια ηλεκτροκίνητης έκδοσης.

Αντιθέτως, από τη νέα γενιά του Peugeot 308 δεν πρόκειται να δούμε μια έκδοση με τα διακριτικά GTI, καθώς σύμφωνα με τους Γάλλους, η ζήτηση στην κατηγορίας των καυτών hatchback έχει μειωθεί στον βαθμό που να μην δικαιολογεί την εξέλιξη μιας έκδοσης υψηλών επιδόσεων.

Περισσότερα για το νέο Peugeot 308 μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.