Δείτε μια σπάνια LaFerrari Aperta να… παίρνει τα βουνά (video)


Μέσα από ένα video διάρκειας δύο λεπτών, το ιταλικό sportscar "αμολάει" τα 963 αγριεμένα άλογά του σε μια ορεινή διαδρομή με αλλεπάλληλες στροφές.   

  • 15/1/2022

To να βλέπεις ένα αυτοκίνητο να διασχίζει σβέλτα τις ανηφορικές στροφές ενός βουνού είναι από μόνο του εντυπωσιακό. Όταν δε το συγκεκριμένο όχημα τυγχάνει να είναι μια σπάνια LaFerrari Aperta, τότε η απόλαυση ανεβαίνει πολλά επίπεδα.

Ο ιδιοκτήτης του ιταλικού μοντέλου, γνωστός στο χώρο του Instagram με την ονομασία PowerslideLover (καθόλου τυχαία η επιλογή), αποφάσισε να φορέσει ένα κράνος πάνω στο οποίο ήταν τοποθετημένη μία κάμερα και να προσφέρει στους ακολούθους του μια δίλεπτη «point of view» εμπειρία που δύσκολα θα βιώσουν στον πραγματικά κόσμο.

Διάλεξε μια ορεινή διαδρομή με αλλεπάλληλες στροφές και πάτησε τέρμα το γκάζι, κάνοντας τον V12 κινητήρα των 6.2 λίτρων να… ουρλιάζει σαν τρελός. Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο σύνολο υποστηρίζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος σε αγαστή συνεργασία με τον εσωτερικής καύσης αποδίδουν 963 PS και 900 Nm ροπής.

Δείτε το video…