Δείτε πως τα πήγε η Mercedes C-Class στο τεστ αποφυγής (video)


Παρά το στιβαρό πάτημα η Mercedes C-Class, τη συγκεκριμένη μέρα των δοκιμών, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει επιτυχημένα τη διαδρομή με ταχύτητα μεγαλύτερη των 73 km/h.

  • 7/11/2022

Ακόμα μία video-δοκιμή ανέβηκε πριν από λίγες ώρες στο γνωστό κανάλι km77, στο YouTube. Αυτή τη φορά οι Ισπανοί πήραν στα χέρια τους τη Mercedes C-Class στην έκδοση 300 e, με την plug-in hybrid τεχνολογία, ενώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί με το πακέτο AMG. Στόχος των δοκιμαστών ήταν να δουν πως ανταποκρίνεται το αυτοκίνητο στο τεστ αποφυγής, γνωστό και ως «τάρανδος».

Η πρώτη είσοδος έγινε στα 77 km/h και η C-Class δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία, αφού παρέσυρε δύο κώνους. Ωστόσο ο δοκιμαστής τονίζει ότι αυτό δεν στερεί καθόλου τη στιβαρή αίσθηση που του έδωσε το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια των ελιγμών.

Η μοναδική ταχύτητα εισόδου με την οποία το αυτοκίνητο πέρασε «αέρας» τη διαδρομή ήταν αυτή των 73 km/h. Το feedback που είχε ο οδηγός και σε αυτή την περίπτωση ήταν πολύ καλό αλλά η αλήθεια είναι ότι τη συγκεκριμένη ημέρα και κάτω από αυτές τις συνθήκες, το γερμανικό sedan δεν κατάφερε να ολοκληρώσει επιτυχημένα τη διαδρομή έχοντας αναπτύξει μεγαλύτερη ταχύτητα.

Εξαιρετική ήταν η επίδοση της Mercedes C-Class και στο σλάλομ όπου χρειάστηκε 24,2 sec. Αυτός ο χρόνος την τοποθέτησε στην 3η θέση των δοκιμών που έχει κάνει το km77 με την κορυφή να ανήκει στο Polestar 2 (22,8 sec) και στην δεύτερη θέση να ισοβαθμούν BMW i4, Lexus NX 350h και Peugeot 308 (24 sec.)

Δείτε το video με τις δοκιμές στη Mercedes C-Class…