Δείτε την ανατριχιαστική ανάσυρση μιας Ford Mustang από γκρεμό (Video)


To δύσκολο έργο της ανάσυρσης μιας Ford Mustang από γκρεμό βάθους 122 μέτρων ανέλαβαν οι αρχές στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με τη βοήθεια εξειδικευμένου συνεργείου.

  • 8/4/2020

Η υπερβολική ταχύτητα και οι αδέξιοι χειρισμοί λίγο έλειψαν να στοιχίσουν τη ζωή του οδηγού μιας Ford Mustang, η οποία έπεσε σε γκρεμό βάθους 122 μέτρων.

Στο ατύχημα δεν ενεπλάκη κάποιο άλλο όχημα και όπως όλα δείχνουν ο οδηγός της μπλε Ford Mustang έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να βρεθεί στον γκρεμό.

Ο τυχερός στην ατυχία του οδηγός απομακρύνθηκε από το σημείο του ατυχήματος με ελικόπτερο καθώς η πρόσβαση της επίγειας ομάδας των διασωστών ήταν πρακτικά αδύνατη, ενώ στη συνέχεια στήθηκε μια νέα επιχείρηση για την ανάσυρση του οχήματος.

Η όλη διαδικασία, την οποία ανέλαβε εξειδικευμένο συνεργείο, καταγράφηκε σε video, αναδεικνύοντας τη δυσκολία του εγχειρήματος.

Φυσικά, η Ford Mustang καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ μοιάζει με ένα μικρό θαύμα που ο οδηγός κατάφερε να βγει σχεδόν αλώβητος από τον θάλαμο επιβατών του περίφημου pony car.  

Διαβάστε ακόμα:

Εφτάψυχο Mazda RX-7 ανασύρεται από τον πυθμένα ποταμού (Video)