Εφτάψυχο Mazda RX-7 ανασύρεται από τον πυθμένα ποταμού (Video)


ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ MAZDA RX-7 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ «ΕΚΡΥΒΕ» ΟΚΤΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ.

  • 26/3/2020

Πολύ σκληρό για να πεθάνει αποδείχθηκε ένα Mazda RX-7, το οποίο εντοπίστηκε στον πυθμένα ενός ποταμού στο Portland των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και ανασύρθηκε με σκοπό να ανακατασκευαστεί και να επιστρέψει στην κυκλοφορία.

Συνολικά, ο ποταμός Tualatin έκρυβε έξι αυτοκίνητα και ένα φορτηγό εκ των οποίων και το Mazda RX-7 το οποίο παραδόξως είχε συγκριτικά τις μικρότερες φθορές.

Ο ορισμός της τρέλας: Mazda RX7 με τέσσερις ρότορες και 1500 άλογα!!!

Το ιαπωνικό spostcar ήρθε στην επιφάνεια του νερού με προσεκτικές κινήσεις και ευθύς αμέσως τοποθετήθηκε πάνω στην πλατφόρμα η οποία και το μετέφερε στο συνεργείο που θα αναλάβει τις εργασίες αποκατάστασής του.

Στο πλευρό του Mazda RX-7, στον πυθμένα του ποταμού Tualatin, εντοπίστηκε και μια Mustang Mach 1 Fastback του 1973 η οποία επίσης βρίσκεται σε αναστρέψιμη κατάσταση.

Αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι αν κάτω από τις ταλαιπωρημένες επιφάνειες του Mazda RX-7 βρίσκεται ο περιστροφικός κινητήρας ή αν αντικαταστάθηκε σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η αξιοπιστία του.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ