Δείτε τις εξωπραγματικές επιδόσεις του Tesla Model X Plaid στο 400άρι (video)


Γίνεται ένα 6θέσιο (!) SUV να επιταχύνει πιο γρήγορα από ένα Ford GΤ; Το Tesla Model X Plaid δείχνει ότι μπορεί. 

  • 16/2/2022

Το Tesla Model X Plaid εμφανίστηκε αρχικά ως ένα "ταπεινό" εξαθέσιο SUV το οποίο έρχεται για να λύσει τα χέρια των οικογενειών με την πρακτικότητα που προσφέρει. Στην πορεία όμως τα δεδομένα άλλαξαν και οι 1002 PS που παράγονται από τους τρεις ηλεκτροκινήτηρες είναι ικανοί να του χαρίσουν υψηλές επιδόσεις αλλά και τον τίτλο του πιο γρήγορου SUV στον κόσμο.

Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από το video που ανέβηκε στο κανάλι CSP Shorts στο YouTube και δείχνει το ηλεκτρικό μοντέλο να εκτοξεύεται σαν… πύραυλος στο 400άρι, κάνοντας πολλά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων να ζηλέψουν. Όπως θα δείτε επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 2.74 sec. ενώ περνάει την έξοδο σε μόλις 9.83 sec. με ταχύτητα 236 km/h.

Όπως έγινε γνωστό το video κινηματογραφήθηκε σε δημόσιο δρόμο ενώ για την καταγραφή των δεδομένων χρησιμοποιήθηκε μια Dragy συσκευή. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι που τρέχουν το teslarati.com σημείωσαν πως οι παραπάνω επιδόσεις είναι κατά καλύτερες από αυτές που μας έχει δείξει το διθέσιο Ford GT. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό...

Δείτε το εντυπωσιακό video…