Δείτε το ακριβότερο burn out στον πλανήτη! (Video)


Έχετε αναρωτηθεί ποιος μπορεί να είναι ο πιο εύκολος και ταυτόχρονα απολαυστικός τρόπος για κάψετε 42.000 δολάρια. Αν ναι, τότε το video που ακολουθεί σάς ενδιαφέρει.

  • 30/3/2021

Έχοντας ήδη απαντήσει στο ερώτημα γιατί τα ελαστικά μια σύγχρονης Bugatti κοστίζουν 42.000 δολάρια, είμαστε στην ευχάριστη ή τη δυσάρεστη θέση να δικαιολογήσουμε την επιλογή του ιδιοκτήτη μιας Veyron να καταστρέψει ένα σετ ελαστικών πραγματοποιώντας το ακριβότερο burn out που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στον πλανήτη γη.

Βλέπετε δεν είναι μόνο τα ελαστικά αξίας 42.000 δολαρίων που καταστράφηκαν πλήρως αλλά και οι ζάντες των 160.000 δολαρίων που πάλεψαν μέχρι τελευταίου ρινίσματος αλουμινίου για την επιβίωσή τους.

Ένα υπερθέαμα 200.000 δολαριών στις οθόνες μας ή μια ακριβή επίδειξη νεοπλουτισμού; Η απάντηση βρίσκεται στο video που ακολουθεί.

Στην απίθανη περίπτωση πάντως που διαθέτετε μια Bugatti και μερικές χιλιάδες ευρώ για… κάψιμο, θυμηθείτε τουλάχιστον, πριν την έναρξη της αποτρόπαιας διαδικασίας του burn out να κλείσετε τα παράθυρα.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.