Dennis Schroder: Η πανάκριβη συλλογή αυτοκινήτων του παγκόσμιου πρωταθλητή


Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ με τη Γερμανία, μπαίνουμε στο γκαράζ του μεγάλου αστέρα της ομάδας και σας παρουσιάζουμε τα εντυπωσιακά του αυτοκίνητα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Dennis Schrφder - YouTube
  • 17/9/2023

Η εθνική ομάδα της Γερμανίας κατέκτησε τον τίτλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ στις Φιλιππίνες, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού. Ο Dennis Schroder έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, σκοράροντας τους περισσότερους βαθμούς της ομάδας.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας έβαλε μέσα στο γκαράζ του, παρουσιάζοντας την πανάκριβη κι υπερπολυτελή συλλογή αυτοκινήτων του. Η ξενάγηση ξεκινά με τον Γερμανό να δείχνει την Cadillac Escalade του, την οποία κι αγόρασε τη δεύτερη χρονιά του στους Oklahoma City Thunder. Εξήγησε μάλιστα ότι αυτό είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί όταν ταξιδεύει με την οικογένειά του, χωρίς όμως να οδηγεί ο ίδιος, αφού, όπως αποκάλυψε, δεν του αρέσει καθόλου να «κολλά» στην κίνηση του Los Angeles, κι έτσι έχει προσλάβει προσωπικό οδηγό.

Το tour στο γκαράζ του Schroder συνεχίζει με μια Mercedes-AMG G63, την οποία και μετέφερε στη Γερμανία, αφού είναι ένα από τα αγαπημένα του αυτοκίνητα.

Ακριβώς δίπλα στην G63 βρίσκουμε μια Lamborghini Urus, την οποία ο ίδιος περιγράφει ως το αγαπημένο του αυτοκίνητο, όπως και της συζύγου του, Ellen Ziolo. Το χαρακτηριστικό που αγαπά περισσότερο είναι ο ήχος του πανίσχυρου SUV, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να το χρησιμοποιεί τόσο ως SUV, όσο κι ως supercar. Ο Γερμανός είπε επίσης ότι παλαιότερα είχε στη συλλογή του και μια Aventador, την οποία όμως πούλησε πριν μερικά χρόνια, αφού δεν την οδηγούσε όσο θα ήθελε επειδή για εκείνον, δεν είναι ένα όχημα που ταιριάζει στις ανάγκες των καθημερινών του μετακινήσεων.

Όσο για τα μεγάλα και πολύωρα ταξίδια του πρωταθλητή, εκείνος χρησιμοποιεί ένα Mercedes-Benz Sprinter, το οποίο μάλιστα έχει τροποποιήσει κι εξατομικεύσει σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο. Η καμπίνα του μπορεί να φιλοξενήσει έως κι εννιά επιβάτες, ενώ τα καθίσματα είναι ντυμένα με μαύρο δέρμα και τα προσκέφαλα φέρουν την υπογραφή του Schroder. Εκτός αυτού, το όχημα είναι εξοπλισμένο με ηχοσύστημα τελευταίας τεχνολογίας και ένα PS4.

Δείτε το σχετικό video: