Διαθέσιμη στην Ιταλία η Alfa Romeo Tonale - Πόσο κοστίζει;


Την έναρξη της εμπορικής διάθεσης της πολυαναμενόμενης Alfa Romeo Tonale στην ιταλική αγορά με την ειδική έκδοση Speciale ανακοίνωσε η Alfa Romeo. Πόσο θα κοστίζει στην Ιταλία. 

  • 26/3/2022

Με την ειδική έκδοση Edizione Speciale ξεκινά η εμπορική πορεία της πολυαναμενόμενης Alfa Romeo Tonale στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία. Η χώρα καταγωγής της Alfa Romeo θα είναι και η πρώτη που θα λάβει το πολυαναμενόμενο Β-SUV της μιλανέζικης φίρμας στην έκδοση με το ήπια υβριδικό σύνολο βενζίνης 1,5 λίτρων και απόδοσης 130 ίππων.

Η ειδική έκδοση Edizione Speciale θα φέρει πλουσιότερο εξοπλισμό και τα ανάλογα διακριτικά στο αμάξωμα με την επιγραφή Speciale. Μηχανικά, θα εφοδιάζεται με το ήπια υβριδικό σύνολο βενζίνης των 1,5 λίτρων, που αποδίδει 130 ίππους.

Το τετρακύλινδρο turbo σύνολο των Ιταλών συνδυάζεται με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με το κιβώτιο να φιλοξενεί στο εσωτερικό του το μικρό ηλεκτρικό μοτέρ που δίνει επιπλέον ισχύ 20 ίππων στο υβριδικό σύνολο και 55 Nm ροπής.

Σχετικά με τον εξοπλισμό της έκδοσης Edizione Speciale της νέας Alfa Romeo Tonale, η ειδική έκδοση διαθέτει ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, δαγκάνες φρένων της Brembo βαμμένες σε κόκκινο χρώμα, προσαρμοζόμενους προβολείς LED και σύστημα infotainment με δυνατότητα σύνδεσης με Apple Car Play και Android Auto με οθόνη αφής 10,25 ιντσών. Ο πίνακας οργάνων θα είναι και αυτός ψηφιακός μεγέθους 12,3 ιντσών.

Ταυτόχρονα, στον μακροσκελή κατάλογο του βασικού εξοπλισμού υπάρχουν όλα τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας της νέας Alfa Romeo Tonale.

Στην ιταλική αγορά, η τιμή πώλησης της νέας Alfa Romeo Tonale Εdizione Speciale φτάνει τα 39.000 ευρώ όπως ανακοινώθηκε και περιλαμβάνει πενταετή εργοστασιακή εγγύηση.