Δοκιμάζεται το VW T-Roc R (video)


Μετά από πολλές φήμες οι Γερμανοί έρχονται να τις επιβεβαιώσουν δίνοντας μας ένα βίντεο που δείχνει το καυτό T-Roc στο Nürburgring.

  • 6/2/2019

Μέχρι να φτάσει η ώρα της επίσημης παρουσίασης η Volkswagen δείχνει το T-Roc με πλήρες καμουφλάζ να κάνει μερικά περάσματα στην Πράσινη Κόλαση. Αν και δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία μπορεί κανείς να υποθέσει πως το αμάξωμα θα έχει ένα τονισμένο αεροδυναμικό look με μεγαλύτερες εισαγωγές μπροστά, «αγριεμένους» προφυλακτήρες, τονισμένα σημεία, σπορ απόληξη στο πίσω μέρος, διαχύτη κ.α.

Η απόσταση από το έδαφος αναμένεται να είναι πιο μικρή ώστε το κέντρο βάρους να «κατέβει» χαμηλότερα, ενώ ανάλογου ύφους αναμένεται να είναι και οι αναβαθμίσεις στο εσωτερικό με σπορ καθίσματα

Σχετικά με τον κινητήρα αυτός θα είναι ο γνωστός δίλιτρος TSI που θα προέρχεται από εκείνον των 310 PS και των 400 Nm. Πάντως δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη αν για λόγους WLTP η ισχύς ψαλιδιστεί κατά μερικά άλογα, όπως στο Cupra Ateca που αποδίδει 300 PS. Εννοείται πως στάνταρ θα είναι η τετρακίνηση, όπως και το ενισχυμένο DSG-7.

Από πλευράς επιδόσεων το “0-100” αναμένεται κάτω από τα 6 sec με τελική στα 250 km/h (και πάνω). Περισσότερα θα έχουμε προσεχώς μιας και το T-Roc R θα κάνει ντεμπούτο αρχές Μαρτίου στην Γενεύη.