Driftάρει η Bentley Continental GT Speed; Driftαρει! (video)


H Bentley εισέβαλε με την Continental GT Speed σε μια εγκαταλελειμμένη αεροπορική βάση της Σικελίας και κινηματογράφησε ένα εντυπωσιακό video διάρκειας που αξίζει να παρακολουθήσετε.

  • 21/10/2021

Στο άκουσμα της λέξης «drift» είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Bentley δεν συγκαταλέγεται σε καμία περίπτωση μεταξύ των πρώτων συνειρμών που γίνονται. Παρόλα αυτά η βρετανική εταιρία θέλησε να αλλάξει τα μέχρι στιγμής δεδομένα παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό drift video (θυμίζει αρκετά Gymkhana) που φέρει τον τίτλο «Continental Drift».

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο βραβευμένος για τις δημιουργίες στο χώρο του αυτοκινήτου σκηνοθέτης David Hale και για location επιλέχθηκε η αεροπορική βάση του Comiso στην Ιταλία η οποία εγκαταλείφθηκε πριν από 30 περίπου χρόνια, με το πέρασμα του χρόνου να την μετατρέπει σε ιδανικό κινηματογραφικό περιβάλλον για να γυριστεί ένα τέτοιου είδους film.

BIG DEALS

Πρωταγωνιστές είναι δύο μοντέλα της Bentley. Αρχικά εμφανίζεται η πρώτη Bentley Continental στην ιστορία, η R-Type του μακρινού 1952, η τελική ταχύτητα της οποίας άγγιζε τα 192 χλμ./ώρα! Την εποχή που κυκλοφόρησε ήταν το πιο γρήγορο τετραθέσιο αυτοκίνητο, συνδυάζοντας αρμονικά πολυτέλεια και επιδόσεις.

ΠΙΝΑΝΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Στη συνέχεια του video εμφανίζεται η μεγάλη star, η Bentley Continental GT Speed, που κρύβει κάτω από το καπό της έναν 6λιτρο W12 κινητήρα με 635 PS, που για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου εισάγει μια σειρά από τεχνολογίες με εξέχουσα τη χρήση ενός ηλεκτρονικού πίσω διαφορικού (eLSD) το οποίο προσφέρει αυξημένα πλευρικά περιθώρια και ανώτερα επίπεδα πρόσφυσης. Το τι επακολουθεί μπορείτε να το δείτε στο εντυπωσιακό -από κάθε άποψη- video…