Δύο Lamborghini συγκρούονται και πιάνουν φωτιά μπροστά σε Πυροσβεστικό Σταθμό (video)


Η κόντρα των δύο Huracan τελείωσε με νικητές και τους δύο οδηγούς οι οποίοι, για καλή τους τύχη, δεν αποκόμισαν κάποιον τραυματισμό.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: Facebook/Denver Fire Department
  • 13/10/2022

Οι αυτοσχέδιες κόντρες είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε όλα τα μέρη του κόσμου, πόσο μάλλον από οδηγούς που έχουν αυτοκίνητα επιδόσεων.

Ένα τέτοιο συμβάν έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες στο Denver των ΗΠΑ, με δυσάρεστη κατάληξη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Road & Track, το οποίο επικαλείται ρεπορτάζ του Fox 31, δύο νεαροί που οδηγούσαν Lamborghini Huracan σταμάτησαν σε κόκκινο φανάρι της λεωφόρου North Speer στο κέντρο της πόλης, λίγο μετά τις 22:00 και μόλις ο σηματοδότης άναψε πράσινο, άρχισαν να επιταχύνουν, κάνοντας κόντρα.

Η κατάληξη ήταν σχεδόν αναπόφευκτη. Τουλάχιστον ο ένας από τους δύο οδηγούς έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα τα δύο sportscar να συγκρουστούν και στη συνέχεια να χτυπήσουν και ένα τρίτο όχημα.

Η μία από τις δύο Huracan έπιασε φωτιά, αλλά για καλή τύχη του οδηγού, το περιστατικό συνέβη ακριβώς μπροστά από τον Σταθμό 1 του Πυροσβεστικού Τμήματος της πόλης, με αποτέλεσμα η κατάσβεση να είναι άμεση.

Ουδείς από τους νεαρούς οδηγούς τραυματίστηκε, ωστόσο αμφότεροι συνελήφθησαν, καθώς διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ο ένας εξ αυτών κατηγορείται και για κατοχή όπλου καθώς στο πάτωμα του αυτοκινήτου του βρέθηκε ένα πιστόλι. Όσο για τον άλλο οδηγό, αντιμετωπίζει και την κατηγορία της μη επίδειξης στοιχείων ασφάλισης του αυτοκινήτου.

Δείτε το σχετικό video με το ρεπορτάζ του Fox 31:

Πηγή: Road & Track