Τρομερό ατύχημα με Lamborghini: Πέφτει σε σπίτι και πιάνει φωτιά! (video)


Ο οδηγός της Lamborghini Urus παραβίασε STOP, συγκρούστηκε με Nissan Pathfinder και στη συνέχεια έπεσε σε σπίτι και τυλίχτηκε στις φλόγες.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ
  • 2/8/2022

Μία Lamborghini Urus του 2021 βρέθηκε στον αέρα όταν ένα Nissan Pathfinder προσέκρουσε πάνω της, στέλνοντάς την στον τοίχο ενός κοντινού σπιτιού της γειτονιάς Fort Lauderdale στη Φλόριντα

Ο 24χρονος οδηγός της Urus, όπως αναγνωρίστηκε από την αστυνομία, William Dion McQueen Jr. ταξίδευε με μεγάλη ταχύτητα και παραβίασε ένα STOP, με ένα Nissan Pathfinder, που κινούταν κανονικά στην πορεία του, να πέφτει πάνω στην Urus, με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω στον τοίχου ενός σπιτιού, παίρνοντας φωτιά.

Μάρτυρες και περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν, απεγκλωβίζοντας τον McQueen από τη Lamborghini του. Ο οδηγός δεν περίμενε τις αρχές ούτε τους διασώστες, και εγκατέλειψε τη σκηνή χωρίς να φοράει παπούτσια.

Οι τοπικές δυνάμεις της πυροσβεστικής κατέφτασαν, σβήνοντας τη φωτιά και καθαρίζοντας τη σκηνή του ατυχήματος. Σύμφωνα με την αναφορά, ένας άνθρωπος τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ο οδηγός βρέθηκε αργότερα στο νοσοκομείο, αρνούμενος ότι προσπάθησε να διαφύγει της αστυνομίας. Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο 24χρονος συνεργάζεται με την έρευνα.

Η αναφορά της αστυνομίας υποστηρίζει ότι το Nissan Pathfinder κινούνταν σωστά, όμως δεν αναφέρει εάν η Urus είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα ή αν παραβίασε το STOP. Ωστόσο, κάμερες παρακολούθησης ενός κοντινού σπιτιού, έχουν καταγράψει τον 24χρονο οδηγό να κινείται με υπερβολική ταχύτητα, πριν παραβιάσει το STOP στη διασταύρωση.

Το ατύχημα αναφέρεται ως εγκατάλειψη, όμως δεν διευκρινίζεται, ούτε έχει γίνει γνωστό, αν ο οδηγός πρόκειται να διωχθεί ποινικά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: