Έφηβος ετών 80 οδηγεί Ferrari F40! (βίντεο)


Ένας ογδοντάχρονος με πάθος στα σπορ αυτοκίνητα, συνεχίζει να χρησιμοποιεί για τις καθημερινές μετακινήσεις του μία Ferrari F40!

  • 20/10/2020

Παραφράζοντας κάπως το αριστούργημα του Χέμινγουεϊ, «ο γέρος και η F40», η συγκεκριμένη ιστορία αξίζει πραγματικά να ακουστεί. Ένας ογδοντάχρονος, από τα χέρια του οποίου έχουν περάσει τουλάχιστον 15 διαφορετικές Ferrari, επέλεξε να κρατήσει για παντοτινή του σύντροφο μία F40!

Έχοντας μάλιστα την αρχή ότι τα supercars δεν είναι για βιτρίνες αλλά για να τα χαίρεσαι στο δρόμο, οδηγεί καθημερινά το πολύτιμο απόκτημά του!

Ο ίδιος, προφανώς, έχει την οικονομική επιφάνεια να διαθέτει πολλά σοβαρά αυτοκίνητα στο γκαράζ του. Στο βίντεο που ακολουθεί, μάλιστα, αναφέρει ότι για πρώτη φορά δοκίμασε τη λειτουργία του launch control στην McLaren 675 LT που αγόρασε πριν από κάποιο διάστημα.  

Αναφορικά με το γιό του, οδηγεί μία Lamborghini Murcielago SV. Και στον ίδιο αρέσουν οι Lamborghini και ειδικά η Aventador. Παρόλα αυτά, προβληματίζεται κάπως με τις διαστάσεις της. «Είναι πολύ φαρδιά και πολύ μεγάλη, νομίζω».

Αυτό πάντως που τον έχει σημαδέψει -για να επιστρέψουμε στο προκείμενο- είναι η F40. Μετά από τόσα χρόνια και τόσα αυτοκίνητα, πιο γρήγορα, πιο εξελιγμένα και πιο ευκολοδήγητα, δεν έχει κανένα λόγο να σταματήσει να την ξεχωρίζει. Την χρησιμοποιεί μάλιστα ακόμα και σε κρύες, βροχερές μέρες του χειμώνα, όπου το κεντρομήχανο, πισωκίνητο μοντέλο των ‘80s απέχει από το να χαρακτηριστεί άνετο και ασφαλές.

Περισσότερα για τον ογδοντάχρονο και τη σχέση του με την F40 θα βρείτε στο βίντεο που ακολουθεί.