Ειδική έκδοση για την Porsche 911 4S Targa (video)


H γερμανική εταιρία ανακοινώνει λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου την έκδοση Heritage Edition.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 2/6/2020

Η Targa είναι προφανώς η πιο ξεχωριστή έκδοση στην γκάμα της 911 και με τις πιο ρετρό καταβολές. Μάλιστα πρόσφατα είχαμε γράψει ένα σχετικό άρθρο για το ξεκίνημα του μοντέλου πίσω στην δεκαετία του 1960 και φυσικά η Porsche για να τιμήσει την ιστορία του ανακοίνωσε την ειδική έκδοση Heritage Design Edition.

Η οποία θα κατασκευαστεί στο συλλεκτικό σύνολο των 992 μονάδων με τον ενδιαφερόμενο να έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε χρώματα. Εδώ βλέπετε το εντυπωσιακό Cherry Metallic που το διακοσμούν τα σχετικά αυτοκόλλητα με την αψίδα να είναι πάντα τονισμένη σε χρώμιο και τους νέους τροχούς να βάζουν… το κερασάκι.

Όπως συνηθίζει η Porsche στις σπέσιαλ εκδόσεις της ο ιδιοκτήτης θα πάρει με το αυτοκίνητο ένα χρονογράφο με το κλειδί να περιέχεται σε ειδική θήκη. Όσο για το εσωτερικό υπάρχει ένα μια όμορφη χρωματική αντίθεση στο δερμάτινο σαλόνι, τα σχετικά λογότυπα της έκδοσης φιγουράρουν σε διάφορα σημεία, ενώ το πάνελ του πίνακα (όπως και του ταχογράφου) έχει πράσινες λεπτομέρειες.

Πάντα στο πίσω μέρος υπάρχει ο τρίλιτρος εξακύλινδρος flat με twin-turbo που αποδίδει 450 PS και 530 Nm. Σχετικά με τις επιδόσεις το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 3,6 sec με τελική στα 304 km/h. Πέρα από το αυτόματο PDK με τις 8 σχέσεις υπάρχει και η επιλογή με το χειροκίνητο 7άρι για μάξιμουμ συμμετοχικότητα στην οδηγική απόλαυση!