Ειδική έκδοση του Supra στη μνήμη του Paul Walker


H Tom's και το ιαπωνικό περιοδικό Safari ετοιμάζουν ένα ειδικό Toyota Supra, ως φόρο τιμής στον Paul Walker.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 30/9/2021

Ο Paul Walker, που πρωταγωνιστούσε στη σειρά ταινιών Fast & Furious πριν τον θάνατό του σε τροχαίο δυστύχημα, ήταν μεγάλο fan του Α80 Supra, και ιδιοκτήτης μερικών εξ αυτών.

Στη μνήμη του, η βελτιωτική Tom's Racing και το ιαπωνικό περιοδικό Safari αποφάσισαν να μετατρέψουν ένα σύγχρονο Supra στον προκάτοχό του.

Το λευκό χρώμα δεσπόζει στο αμάξωμα, ενώ έχει προστεθεί και μία μεγάλη πίσω αεροτομή, εμπνευσμένη από αυτήν την Α80. Φορά BBS LM ζάντες, διαμέτρου 20 ιντσών, όπως και αυτές που είχε η Supra που οδηγούσε ο χαρακτήρας του Walker, Brian O'Connor, στο τέλος της 7ης ταινία της σειράς.

Η Tom's Racing προχώρησε και σε αλλαγές στον τεχνικό τομέα. Με νέο Power Box, ο 3λιτρος, υπετροφοδοτούμενος κινητήρας του Supra φτάνει τους 420 ίππους, ενώ πλέον διαθέτει και νέες, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις από την KW.

Ο βελτιωτικός οίκος, που διατηρεί ασφαλώς σχέσεις με την Toyota, θα κάνει αλλαγές και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, αν κι ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί φωτογραφίες από το πώς θα διαμορφωθεί η καμπίνα.

Μόλις τρία αντίτυπα θα διατεθούν στην αγορά, με τιμή πώλησης τα 1,3 εκ. γιέν, ή αλλιώς 99.000 ευρώ.