Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης: Επιστρέφει το 2022 και με νέα ημερομηνία;


Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα ανοίξει τις πόρτες της το 2022, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες με πιθανές ημερομηνίες 17-27 Φεβρουαρίου.

  • 18/5/2021

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα ανοίξει τις πόρτες της το 2022, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες. Οι διοργανωτές εργάζονται ήδη σε μια νέα έκδοση της πρώτης μεγάλης έκθεσης της χρονιάς, μετά την παρέλευση δύο ετών λόγω της πανδημίας. Το μεγάλο ραντεβού του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου του επόμενου έτους προγραμματίζεται σε νέες ημερομηνίες, που μένει να επιβεβαιωθούν.

Μετά από δύο χρόνια, οι διοργανωτές της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης εργάζονται για να επιστρέψουν δυνατά τον επόμενο χρόνο. Τουλάχιστον, σε όλο τον κόσμο οι υγειονομικές συνθήκες δείχνουν μια επιστροφή στην κανονικότητα με αρκετά αυστηρά όμως, μέτρα ασφαλείας.

Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι η μία από τις μεγάλες εκθέσεις της χρονιάς που διοργανώνονται στην Ευρώπη θα επιστρέψει στα μέσα Φεβρουαρίου του 2022, με πιθανότερο διάστημα αυτό μεταξύ 17-27 Φεβρουαρίου, ημερομηνίες που αναμένεται να επιβεβαιωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Χωρίς αυτό ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη του συνεδριακού κέντρου Palexpo της Γενεύης, όπου διοργανώνεται η εκδήλωση, φαίνεται ότι θα λάβει χώρα περίπου ένα μήνα νωρίτερα από την παραδοσιακή ημερομηνία στις αρχές Μαρτίου.

Η Palexpo επεξεργάζεται μια νέα μορφή που μπορεί να προσελκύσει περισσότερους από 600.000 επισκέπτες που παρακολούθησαν το τελευταίο Σαλόνι Αυτοκινήτου του 2019.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.