Ελληνική Αστυνομία: To tweet με την Suzuki Hayabusa που έγινε viral (video)


H ΕΛ.ΑΣ συμμετέχει στο hashtag που τρεντάρει τις τελευταίες ώρες στο Twitter, δημοσιεύοντας φωτογραφία του ιαπωνικού «κτήνους» των 173 ίππων. Δείτε την εν δράσει.

  • 12/5/2023

Είναι γεγονός πως τους τελευταίους μήνες η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας στα social media έχει ξεφύγει από την καθιερωμένη ενημέρωση. Πλέον οι λογαριασμοί της ΕΛ.ΑΣ. συμμετέχουν σε hashtags που γίνονται virals και αυτό ακριβώς συνέβη πριν από λίγες ώρες στο Twitter με το #σέξυ­­­_είναι.

Οι χρήστες ανεβάζουν φωτογραφίες με φαγητά, καλλιτέχνες, videos κ.α. που θεωρούν σέξυ ενώ στο «παιχνίδι» μπήκε και η ΕΛ.ΑΣ. Έτσι διάλεξε να δημοσιεύσει μια κοντινή φωτογραφία από την Suzuki GSX 1300R Hayabusa η οποία βρίσκεται στην υπηρεσία της Τροχαίας και ρόλος της είναι να συμμετέχει σε καταδιώξεις που μια απλή μοτοσυκλέτα δεν μπορεί, λόγω δύναμης, να ολοκληρώσει με επιτυχία.

Μία από αυτές τις καταδιώξεις κατάφερε να καταγράψει η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Star πριν από μερικά χρόνια. Το μπλόκο είχε στηθεί στην παραλιακή της Αθήνας και η αστυνομική Hayabusa απογειώθηκε όταν ο οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού δεν σταμάτησε στο σήμα των τροχονόμων. Λίγα χιλιόμετρα μακριά η Hayabusa είχα πιάσει το «θήραμα» της και το είχε παραδώσει στους αστυνομικούς.

Να σημειώσουμε ότι η Hayabusa της Ελληνικής Αστυνομίας ανήκει στην πρώτη γενιά που παρουσιάστηκε το 1999. Η σχεδίαση ήταν ένα από τα δυνατά της σημεία που την έκανε να ξεχωρίζει, ωστόσο η μοτοσυκλέτα δεν έμενε μόνο στην εικόνα. Με τους 173 ίππους βάζει «φωτιά» στην άσφαλτο και μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα άνω των 300 km/h.