Ένα Lykan HyperSport της W Motors στο …σφυρί!


Το μοναδικό από τα 10 Lykan HyperSport που διασώθηκε μετά τη συμμετοχή στην έβδομη σειρά ταινιών Fast and Furious, δημοπρατείται με αρχική τιμή τα 100.000 δολάρια

  • 11/5/2021

Ένα από τα W Motors Lykan HyperSport, που είδατε να ίπταται στο Abu Dhabi μέσα από την ταινία Fast and Furious 7, βγαίνει προς πώληση. Η δημοπρασία για την απόκτηση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου θα ξεκινήσει στις 11 Μαΐου, με αρχικό ποσό τα 100.000 δολάρια. Το μοντέλο είναι το μοναδικό από τα 10 που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία και διασώθηκε, έχοντας ακόμα πάνω στο αμάξωμά του κάποια σημάδια από τις «κακουχίες» που πέρασε στα γυρίσματα.  

Πρόκειται για το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε για τα ακροβατικά της ταινίας ως συνοδευτικό μαζί με τον κασκαντέρ και αν δεν είναι νόμιμο 100% για να κυκλοφορήσει στο δρόμο, είναι οδηγήσιμο. Αξίζει να αναφερθεί πως ο αερόσακος τιμονιού έχει αφαιρεθεί, όπως επίσης κάποια όργανα και το σύστημα ψυχαγωγίας.

Διαβάστε επίσης:«The Fate Of The Furious»: Το τρέιλερ του «Fast 8» πατάει γκάζι

Και επειδή όλες οι συγκρούσεις και τα ακροβατικά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου που συμμετείχε στην ταινία δεν ήταν εξ’ ολοκλήρου ψηφιακές, όπως καταλαβαίνετε διαθέτει ακόμα κάποιες εμφανείς μελανιές και εκδορές στο σώμα του. Πάντως, αν αυτό σας φαίνεται υπερβολικό, που να δείτε το αυτοκίνητο που έριξαν από τα 30 μέτρα, στο οποίο και λείπουν ολόκληρα κομμάτια.

 Σημαντικό στοιχείο που πρέπει να ειπωθεί είναι πως ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος 6κύλινδρος κινητήρας των 780 ίππων έχει αντικατασταθεί από έναν επίσης 6κύλινδρο με 245 ίππους, που φορούσε η Porsche Boxster και η Cayman, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων με έξι σχέσεις.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.