Ένα Toyota Yaris Rally1 Hybrid WRC σκέτη... παρωδία (video)


Τα αλουμινένια ταψάκια για κέικ της ομάδας “Canto's Passats” μεταμορφώθηκαν ξανά σε προβολείς και το κανάλι τους στο YouTube μάς έδωσε ένα ακόμα ξεκαρδιστικό video. Απολαύστε το

 
  • 29/12/2021

Η ομάδα που τρέχει το κανάλι Canto's Passats στο YouTube έκανε ξανά το... θαύμα της. Αυτή τη φορά έπεσε στα χέρια της ένα παλιό Toyota Yaris και οι άνθρωποι της με αστείρευτη έμπνευση και πάρα πολλή δουλειά κατάφεραν να το “μεταμορφώσουν” σε WRC ρέπλικα. Για να φτάσουν στην τελική μορφή χρησιμοποίησαν αλουμινένια ταψάκια του κέικ για προβολείς, αυτοκόλλητα αλά Gazoo καθώς και κομμάτια από χαρτόνι τα οποία φούσκωσαν τα πλαϊνά φτερά. 

Την ίδια στιγμή στο πορτ-μπαγκάζ τοποθετήθηκε ένα σύστημα μπαταριών, ενώ εξωτερικά προστέθηκε πρίζα για να φορτίζει όταν εμφανίζεται η ένδειξη “χαμήλ. μπατάρ”. Παρά την κωμική προσέγγιση του video οφείλουμε να παραδεχτούμε πως τα περάσματα του κατ' ευφημισμόν Toyota Yaris Rally1 Hybrid WRC είναι αρκετά εντυπωσιακά όπως επίσης και το making of με τις εργασίες  που μπορείτε να δείτε από το 4:30'' και μετά.

Απολαύστε το video...

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο κανάλι δεν παρουσιάζει πρώτη φορά μία τέτοιου είδους παρωδία αφού αντίστοιχες εμπνεύσεις είχε και τα προηγούμενα χρόνια και μπορείτε να τις απολαύσετε στα παρακάτω video.