Επίσημα teaser του νέου Honda CR-V


Οι πρώτες επίσημες teaser εικόνες του νέου CR-V είδαν το φως της δημοσιότητας από την Honda, λίγο πριν το ντεμπούτο του που θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι.

  • 25/5/2022

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Honda μας δίνει μία επίσημη γεύση από το νέο CR-V που θα παρουσιαστεί επίσημα αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Η νέα έκτη γενιά του Honda CR-V πρόκειται να περάσει στην παραγωγή το ερχόμενο φθινόπωρο και θα διατεθεί στις αγορές των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας, της Κίνας, και φυσικά της Ευρώπης.

Εδώ, στις teaser εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η Honda βλέπουμε το αμερικάνικων προδιαγραφών CR-V, ενώ θυμίζουμε ότι η πρώτη διαδικτυακή εμφάνιση του μοντέλου έγινε πριν από λίγες μόλις ημέρες με φωτογραφίες που διέρρευσαν από την Κίνα και παρουσίαζαν με μεγάλη λεπτομέρεια την έκτη γενιά του Honda CR-V.

Είναι σαφές ότι το νέο CR-V έχει υποστεί μια ολική μεταμόρφωση από την προηγούμενη γενιά του. Στο εμπρός μέρος του ιαπωνικού SUV, ξεχωρίζουν η ανανεωμένη μεγαλύτερη μάσκα σε μαύρο χρώμα και οι προβολείς με φώτα ημέρας LED.

Στο πίσω μέρος το σήμα κατατεθέν δεν είναι άλλο από τα μεγάλα κάθετα φώτα σε σχήμα L που κάθονται στις πίσω κολόνες D, ενώ στο οριζόντιο τους τμήμα παραμένουν ενταγμένα στην πέμπτη πόρτα. Κάτω, υπάρχουν επίσης και οι ψεύτικες ασημί απολήξεις της εξάτμισης.

Με βάση και τις προηγούμενες φωτογραφίες που διέρρευσαν από την Κίνα και έδειχναν το κινέζικων προδιαγραφών μοντέλο, φαίνεται ότι οι διαφορετικές εκδόσεις του νέου CR-V ανά αγορά δεν θα έχουν μεγάλες διαφορές και μόνο μικρές αλλαγές θα έρχονται να διαφοροποιήσουν τα μοντέλα που πωλούνται σε άλλες αγορές. Επομένως, και στην Ευρώπη δεν περιμένουμε να δούμε μεγάλες διαφοροποιήσεις στο νέο CR-V.

Η Honda αναφέρει ότι το νέο CR-V προσφέρει «αυξημένη ευελιξία» και «ένα πιο προηγμένο υβριδικό σύστημα για μια πιο σπορ οδηγική εμπειρία με περισσότερες δυνατότητες», αν και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιο υβριδικό σύστημα θα φέρει το νέο μοντέλο. Σε κάθε περίπτωση, θα περιμένουμε την επίσημη αποκάλυψη της ευρωπαϊκής έκδοσης.