Επίσημη «διαρροή» της νέας BMW Σειράς 2 Active Tourer!


Σε λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διέρευσε η πρώτη φωτογραφία της νέας BMW Σειράς 2 Active Tourer. Με μοντέρνο σχεδιασμό και νέες τεχνολογίες έρχεται η νέα Σειρά 2 Active Tourer. Πότε θα λανσαριστεί στην αγορά. 

  • 4/10/2021

Λίγες μέρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW Σειράς 2 Active Tourer, η σχετική διαδικτυακή διαρροή αποκάλυψε το μπροστινό μέρος του νέου μοντέλου. Η δεύτερη γενιά του συμπαγούς MPV με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς έχει έναν πιο μοντέρνο σχεδιασμό, χωρίς να κάνει μία ριζική αλλαγή.

Αν και δεν πρόκειται για μία επανάσταση στο σχεδιασμό, το γερμανικό μοντέλο ακολουθεί το σύγχρονο σχεδιασμό της εταιρείας και μοιάζει με μία μεγαλύτερη και πιο ογκώδης Σειρά 1. Όπως είδαμε κατά καιρούς από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, οι προβολείς έχουν γίνει πιο λεπτοί και πιο οριζόντιοι, ενώ η διπλή ωοειδής μάσκα έχει επίσης μεγαλώσει σημαντικά.

Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer θα προσφέρεται με μια πλήρη γκάμα βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων, καθώς και plug-in υβριδική έκδοση νέας γενιάς που θα αποδίδει ισχύ ισοδύναμη με ένα εξακύλινδρο μοντέλο. Επιπλέον, για πρώτη φορά, το plug-in hybrid μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με την ειδική σπορ έκδοση M Performance. Το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων θα είναι η στάνταρ επιλογή όλων των εκδόσεων.

Αλλά εκεί που η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer του 2022 θα είναι μια πραγματική επανάσταση είναι στο εσωτερικό. Θα είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που θα κληρονομήσει το νέο εσωτερικό σύστημα οθονών με τη μεγάλη καμπύλη οθόνη να καταλαμβάνει σχεδόν όλο το ταμπλό και με την οθόνη αφής στο κέντρο να προσανατολίζεται ελαφρώς προς τον οδηγό.

Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer θα λανσαριστεί την άνοιξη του 2022, εκτός από την plug-in hybrid έκδοση που θα ακολουθήσει το καλοκαίρι του επόμενου έτους.