Επιστρέφει η Mercedes-Benz G-Class 4x4 2 (Video)


Ο «δημοσιογραφικός φακός» κατέγραψε δύο πρωτότυπα της G-Class 4x42 να κάνουν δοκιμές στον αρκτικό κύκλο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΠΗΓΗ: ROAD AND TRACK.
  • 7/2/2021

Η Mercedes-Benz κάνει δοκιμές εξέλιξης σε δύο τροποποιημένες G-Class οι οποίες θυμίζουν την ακόμη πιο ικανή εκτός δρόμου (και ακριβότερη, προφανώς) G-Class 4x42. Σε βίντεο που εξασφάλισαν οι συντελεστές της ιστοσελίδας «Autoevolution», φαίνονται τα δύο πρωτότυπα να κινούνται με χαρακτηριστική ευκολία στον παγωμένο δρόμο.

Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχουν αυξημένο ύψος από το έδαφος, μεγαλύτερα ελαστικά και φέρουν στο αμάξωμά τους εξοπλισμό που παραπέμπει στη συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου της γερμανικής εταιρείας. Υπάρχουν πλαϊνά σκαλοπάτια για τη διευκόλυνση εισόδου και αποβίβασης προς και από το όχημα, σκάλα στο πίσω μέρος για την ανάβαση στην οροφή του και χαμηλά τοποθετημένος πίσω προφυλακτήρας.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τη Mercedes-Benz G-Class 4x42 και πιθανολογείται ότι θα φέρει τον V8, τετράλιτρο, twin turbo κινητήρα της εταιρείας. Επίσης, δεν είναι γνωστό εάν θα επιληφθούν οι άνθρωποι της AMG ή όχι και δεν έχει ανακοινωθεί ο χρόνος επίσημης παρουσίασης της.