Επιστρέφει η πανέμορφη έκδοση Toyota Corolla Nightshade (photos)


Σκουρόχρωμα σήματα, μαύρες «πινελιές» σε πολλά σημεία του αμαξώματος, ζάντες σε χάλκινο χρώμα και σπορ καθίσματα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στην ειδική έκδοση.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 11/5/2023

Μετά από απουσία ενός έτους, η Toyota USA επαναφέρει την ειδική έκδοση Nightshade στο Corolla, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε αμάξωμα sedan, hatchback αλλά και, για πρώτη φορά, στο μοντέλο με το υβριδικό κινητήριο σύνολο.

Το χαρακτηριστικό της έκδοσης, που αναμορφώνει το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό χωρίς να «πειράζει» τους κινητήρες, είναι τα σκουρόχρωμα σήματα και οι αντίστοιχες αποχρώσεις, αλλά και οι μαύρες «πινελιές»

Επιπλέον, ξεχωρίζουν οι ζάντες 18 ιντσών με μπρονζέ φινίρισμα που θα διατίθονται στο βασικό εξοπλισμό, προσθέτοντας μια χρωματική αντίθεση η οποία «μαγνητίζει» το βλέμμα.

Στο εμπρός τμήμα, η σπορ διχτυωτή μάσκα είναι σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, με σκουρόχρωμο το σήμα της Toyota, ενώ στο πλάι υπάρχουν μαύρα σπορ πάνελ και μαύρα καπάκια για τους θερμαινόμενους καθρέφτες.

Στο πίσω μέρος επίσης το σήμα είναι σκουρόχρωμο, η κεραία τύπου πτερυγίου καρχαρία βαμμένη σε μαύρο χρώμα, όπως το σπόιλερ και ο διαχύτης.

Επιπλέον, στην έκδοση Hatchback προστίθεται μια μεγάλη μαύρη σπορ πτέρυγα και δίχρωμη οροφή. Όσο για το Corolla Hybrid Nightshade θα είναι διαθέσιμο τόσο στις εκδόσεις με κίνηση στους εμπρός τροχούς όσο και στις τετρακίνητες.

Περνώντας στο εσωτερικό, όλες οι εκδόσεις Corolla Nightshade θα έχουν σπορ καθίσματα και αντίστοιχα υφασμάτινα ένθετα, έγχρωμη οθόνη πολλαπλών πληροφοριών 4,2 ιντσών με εξατομικευμένες ρυθμίσεις και Toyota Audio Multimedia σύστημα με οθόνη αφής 8 ιντσών.

Τα διαθέσιμα χρώματα στις εκδόσεις Sedan και Hybrid Nightshade Edition θα περιλαμβάνουν το Midnight Black Metallic, το Classic Silver Metallic και το Ice Cap. Το Corolla Hatchback Nightshade Edition προσφέρει δίχρωμους συνδυασμούς βαφής, οι οποίοι περιλαμβάνουν Windchill Pearl με Midnight Black Metallic Roof, Classic Silver Metallic με Midnight Black Metallic Roof και συμπαγές Midnight Black Metallic.

Τα μοντέλα Corolla Nightshade αναμένεται να φτάσουν στις αντιπροσωπείες της Toyota στις ΗΠΑ το φθινόπωρο του 2023.