Έρχεται ο αντίπαλος του Ford Bronco Raptor από την Toyota


H Toyota έχει δείξει και άλλες φορές την πρόθεση της να κατασκευάσει μία κορυφαία έκδοση του Tundra που θα έρθει αντιμέτωπη με το Ford Bronco Raptor.

  • 25/1/2022

Η πολύ επιτυχημένη κορυφαία σειρά Raptor των φορτηγών της Ford στην Αμερική μόλις σήμερα απέκτησε ένα νέο μέλος. Το Bronco Raptor αποκαλύφθηκε και επίσημα και η Toyota φαίνεται πως δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς ετοιμάζει μία αντίστοιχη έκδοση του δικού της Tundra.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν σε αμερικανικά μέσα, η ιαπωνική εταιρεία ήδη δοκιμάζει την ισχυρότερη έκδοση του Tundra που θα έχει πολλές ομοιότητες με το πρωτότυπο TRD Desert Chase που παρουσιάστηκε πέρσι.

Εκείνο το φορτηγό βασιζόταν στο υπάρχον TRD Pro (εικόνες) και εστίαζε στην υψηλή ταχύτητα κίνησης εκτός δρόμου, αφού ήταν εξοπλισμένο με τεράστια ελαστικά 37 ιντσών και αναρτήσεις με ακόμα μεγαλύτερες διαδρομές. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά θεωρούνται και τα πιο σίγουρα για το μοντέλο παραγωγής. Το πρωτότυπο απέδιδε 437 ίππους από το υπάρχον υβριδικό σύστημα του TRD Pro, αλλά αυτή η ισχύς μπορεί να ανέβει ακόμα περισσότερο στο κορυφαίο μοντέλο.