Έσπασε το μοτέρ της Porsche Hoonipigasus - Eκτός Pikes Peak ο Ken Block


Τη ματιάσαμε… Η Porsche 911 των 1.400 PS με την οποία θα έτρεχε ο Ken Block στο επετειακό Pikes Peak δεν είναι πια μαζί μας.

  • 24/6/2022

Η θηριώδης Porsche 911 Hoonipigasus των 1.400 PS με την οποία ο Ken Block θα συμμετείχε στον 100ο αγώνα του Pikes Peak δεν είναι πια μαζί μας. Όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός οδηγός το μοτέρ της δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα στις απαιτητικές δοκιμές των προηγούμενων ημερών αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα για τα οποία δεν υπήρχε χρόνος για να λυθούν.

Σύμφωνα με το tweet που ανέβασε ο Block το πρόβλημα εντοπίστηκε στις βαλβίδες και οι βελτιωτές της BBI Autosport ζήτησαν τη συμβολή της Porsche για να το λύσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμαΘυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Block δημοσίευσε video από την πρώτη δοκιμή του αυτοκινήτου όπου φάνηκε να αντιμετωπίζει «θεματάκια» και με το σύστημα της ανάρτησης.

Τελικά όμως υπήρχαν και άλλα… προβληματικά σημεία και έτσι ήρθε η ανακοίνωση με την οποία ενημερωθήκαμε πως δεν θα εκκινήσει στο φετινό επετειακό Pikes Peak. Όσοι, λοιπόν, περιμέναμε με αγωνία να δούμε το αυτοκίνητο να τρέχει θα πρέπει να περιμένουμε έναν χρόνο αφού όπως έγινε γνωστό η ομάδα ξεκινάει από τώρα την προετοιμασία της ώστε το 2023 να είναι έτοιμη για να συμμετάσχει στον αγώνα.