Ετοιμοπαράδοτα Fiat από 9.990 ευρώ και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση


Με στόχο την προσιτή, ασφαλή και άνετη μετακίνηση για όλους, η Fiat μέσω του προγράμματος Always On προσφέρει την γκάμα νέων μοντέλων της με τιμές από 9.990 ευρώ και όφελος έως 4.000 ευρώ.

  • 12/10/2020

Η Fiat συνεχίζει να προσφέρει λύσεις που επιτρέπουν στο ευρύ κοινό να απολαμβάνει άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις με προσιτό κόστος, τόσο για καινούργια αυτοκίνητα μέσω του προγράμματος FIAT Always On, όσο και επιλεγμένων μεταχειρισμένων με εργοστασιακή εγγύηση, μέσω του FIAT All-Inclusive.

Το όφελος για του πελάτες μέσω του FIAT Always On φτάνει έως και τις 4.000 ευρώ διαμορφώνοντας τις τιμές της γκάμας της μάρκας από τις 9.990 ευρώ.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για όλα τα μοντέλα της μάρκας, τα οποία επιπλέον είναι ετοιμοπαράδοτα έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να αποκτήσουν άμεσα το αυτοκίνητο που επιθυμούν.

 

Τέλος, στο πλαίσιο παροχής λύσεων που θα συμβάλουν ώστε ο αγοραστής να απολαμβάνει το νέο του αυτοκίνητο χωρίς επιπλέον έγνοιες, η Fiat προσφέρει όλα τα μοντέλα της με 5ετη εργοστασιακή εγγύηση 200.000χλμ., αλλά και 5ετη κάλυψη οδικής βοήθειας.

Το πρόγραμμα FIAT Always On περιλαμβάνει και τις νέες υβριδικές εκδόσεις των Fiat 500 και Fiat Panda, οι οποίες επιπλέον την ιδιαίτερης χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου, απαλλάσσονται και από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.  

Eνδεικτικά να αναφέρουμε ότι το νέο Fiat Panda εκκινεί από τα 9.990 ευρώ, το Fiat 500 από τα 12.200 ευρώ, το Fiat 500X από τα 16.990 ευρώ και το Fiat Tipo από τα 12.700 ευρώ

Fiat All-Inclusive

Παράλληλα με την αγορά νέου αυτοκινήτου, η Fiat, συνεχίζει να δίνει τη λύση και στην απόκτηση ποιοτικού μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέσω του προγράμματος FIAT All-Inclusive.

Για πρώτη φορά η Fiat προσφέρει ένα απόλυτα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για όσους αναζητούν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με μηδενικό ρίσκο. Το πρόγραμμα All-Inclusive περιλαμβάνει αυτοκίνητα από το σύνολο της γκάμας μοντέλων της Fiat, σε πλήθος διαφορετικών εκδόσεων και χρωμάτων με κοινό παρονομαστή την απόλυτη εξασφάλιση του υποψήφιου αγοραστή.

Η γκάμα επιλογών του προγράμματος περιλαμβάνει αυτοκίνητα έως ενός έτους, που έχουν καλύψει έως 19.000χλμ., με πλήρη εργοστασιακή εγγύηση αλλά και υπηρεσία οδηγικής βοήθειας έως το 2024 (με όριο τα 200.000χλμ.). Όλα τα αυτοκίνητα του προγράμματος έχουν περάσει από διαδικασία απολύμανσης, ενδελεχή τεχνικό έλεγχο και έχουν πραγματοποιήσει το ετήσιο service, ενώ οι τιμές τους περιλαμβάνουν και τα τέλη κυκλοφορίας για το τρέχον έτος.

Διαβάστε ακόμα:

Υβριδικό Fiat Panda από 11.400 ευρώ

Πωλείται ελληνική Toyota Corolla του 1974 με τις ζελατίνες