Έτσι θα μπορούσε να είναι ένα supercar από την Mazda


Ένα πολύ όμορφο σχέδιο για ένα κεντρομήχανο Mazda κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ξεσηκώνει κύματα ενθουσιασμού.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 15/3/2020

Όπως φαίνεται από τα σκίτσα που κυκλoφορούν τακτικά στο διαδίκτυο, η Mazda έχει μεγάλο ρεύμα μεταξύ των σχεδιαστών και των κάθε είδους χειριστών προγραμμάτων απεικόνισης αυτοκινήτων. Και πάντα το ζητούμενο θα είναι ένα supercar από την Ιαπωνική εταιρία, που όπως όλα δείχνουν αποτελεί διακαή πόθο των πολλών φίλων της σε όλο τον πλανήτη.

Το τελευταίο "χτύπημα" είναι οι εικόνες που βλέπουμε από τον Joseph Robinson ο οποίος πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα από όλους τους υπόλοιπους μέχρι σήμερα. Και αυτό γιατί το δικό του σχέδιο προβλέπει ότι το supercar της Mazda θα έχει την μηχανή στο κέντρο, κάτι που μέχρι τώρα μόνο στο Honda NSX έχουμε δει από την Ιαπωνία.

Το σχέδιο όπως βλέπουμε από τις εικόνες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και άκρως ελκυστικό, θυμίζοντας αρκετά και ιταλικό supercar (ίσως λίγο Lamborghini).

Παρ' όλα αυτά διατηρεί την αύρα της Mazda και όλο το ιστορικό υπόβαθρο της εταιρίας, δείχνοντας ότι αν όντως οι Ιάπωνες προχωρήσουν προς την κατασκευή ενός τέτοιου μοντέλου, σίγουρα έχουν πολλές σχεδιαστικές δυνατότητες ανοιχτές μπροστά τους.