Φάρσα: «Πρωτάρης» οδηγός σοκάρει δασκάλους οδήγησης... ντριφτάροντας! (video)


Ένας οδηγός αγώνων κάνει φάρσα σε μερικούς καθηγητές οδήγησης, λέγοντας ότι δεν έχει ξαναοδηγήσει ποτέ, και τους σοκάρει ντριφτάροντας στους χωμάτινους δρόμους ενός βουνού.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: TopNotchIdiots - YouTube
  • 26/2/2023

Πολλά κανάλια στο YouTube είναι γνωστά για τις φάρσες που κάνουν σε ανυποψίαστα «θύματα». Τα περισσότερα video είναι ξεκαρδιστικά, όμως οι petrolheads έχουν μία παραπάνω αδυναμία στις φάρσες που έχουν να κάνουν με αυτοκίνητα και οδήγηση.

Για μία τέτοια πρόκειται και η συγκεκριμένη. Το κανάλι TopNotchIdiots στο YouTube δημοσίευσε το video μιας φάρσας που έκανε ένας οδηγός αγώνων σε μερικούς καθηγητές οδήγησης. Ο οδηγός ξεκινά λέγοντας σε καθέναν από τους καθηγητές ότι δεν έχει ξαναοδηγήσει στο παρελθόν, κι έτσι το μάθημα οδήγησης ξεκινά.

Οι καθηγητές μπαίνουν στο όχημα και προτρέπουν τον Jovan να φορέσει τη ζώνη ασφαλείας του. Ο οδηγός απορεί, και ρωτά αν αυτό είναι απαραίτητο, με τους καθηγητές να απαντούν ότι «ναι, είναι απαραίτητο,» για την ασφάλεια, τόσο του ίδιου του οδηγού, αλλά και του συνοδηγού.

Μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο, ο Jovan ξεκινά να «τρελαίνει» τους δασκάλους, των οποίων οι αντιδράσεις είναι πραγματικά πολύ αστείες. Μπορεί κανείς να διακρίνει τον τρόμο στα βλέμματά τους, όσο ο οδηγός ξεκινά να επιταχύνει, αφού, μην ξεχνάτε ότι γι αυτούς, πρόκειται για έναν πρωτάρη οδηγό.

Η φάρσα κορυφώνεται όταν ο Jovan παίρνει τα... βουνά, και αρχίζει να ντριφτάρει στους χωμάτινουςδρόμους ενός βουνού. Οι δάσκαλοι ουρλιάζουν να σταματήσει, ο ίδιος όμως συνεχίζει τα «κόλπα».

Δεν ξέρουμε για τον συγκεκριμένο, πάντως σίγουρα δεν είναι αυτός ο τρόπος να περάσει κανείς τις εξετάσεις οδήγησής του. Όπως είπε κι ένας από τους καθηγητές, έτσι δεν παίρνεις δίπλωμα οδήγησης, αλλά αγωνιστικό δίπλωμα.

Απολαύστε τη φάρσα: