Πρωταπριλιά: Πέντε επικές φάρσες με θύματα ανυποψίαστους οδηγούς (videos)


Βρήκαμε στο YouTube πέντε πρωτότυπες πρωταπριλιάτικες φάρσες όπου τα "θύματα" την... πάτησαν για τα καλά. 

  • 1/4/2024

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από μία καλά στημένη φάρσα σε κάποιον δικό μας. Η πρωταπριλιά κάθε χρόνο προσφέρει... πεδίον δόξης λαμπρό για τέτοιου είδους ενέργειες οι οποίες θα πρέπει να είναι άρτια σχεδιασμένες ώστε στο τέλος να γελάσουν όλοι, τόσο ο θύτης όσο και το θύμα (έστω και αν αργήσει λίγο να ξεπεράσει το αρχικό σοκ).

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο YouTube πέντε επικές “αυτοκινητιστικές” φάρσες και σας τις παρουσιάζουμε. Προκαταβολικά θα πρέπει να ζητήσουμε μια τεράστια συγγνώμη για τα “γαλλικά” που ακούγονται στα videos και τα οποία μπορούν να δικαιολογηθούν, αφού τα θύματα την... πάτησαν για τα καλά.

Πριν ξεκινήσετε να βλέπετε τα videos θυμηθείτε την πρωταπριλιάτικη φάρσα που σας σκαρώσαμε πέρυσι πατώντας εδώ. Το φετινό αστείο δεν θα το αποκαλύψουμε. Θα σας αφήσουμε να το ανακαλύψετε μόνοι σας. 

Ο... περίεργος ήχος απ' την ειδοποίηση της πόρτας

Σε αυτή την περίπτωση απαιτούνται τεχνικές γνώσεις τις οποίες αν δεν τις έχετε καλό είναι αρκεστείτε σε ένα απλό ψεματάκι για να τιμήσετε το έθιμο. Άλλωστε, δεν είναι εποχή για να τρέχετε στο συνεργείο... Όπως θα δείτε στο video ο πλακατζής άλλαξε τον ήχο της ειδοποίησης για την ανοιχτή πόρτα με τη χαρακτηριστική μελωδία του Africa από τους Toto. Αν το κομμάτι δεν είναι στα γούστα σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ήχο από το “Αν περάσεις την πόρτα τελειώσαμε” του Τριαντάφυλλου.

 

"Ωραία" θέση παρκαρίσματος

Εδώ θα χρειαστείτε σίγουρα ένα αντικλείδι καθώς και καλές οδηγικές ικανότητες για να παρκάρετε το αυτοκίνητο με τέτοιο τρόπο ώστε η έξοδός του να μετατραπεί σε... μαρτύριο για τον οδηγό. Στο παρακάτω video ο “θύτης” κατασκόπευσε τον ανυποψίαστο κάτοχο και μόλις βρήκε κενό ανέλαβε δράση, παρκάροντας το όχημα έτσι όπως δεν θα το έκανε ποτέ, κανένας οδηγός στον κόσμο.

Αγάπη μου, το αυτοκίνητο έβγαλε ζημιά!

Για αυτή την πλάκα θα χρειαστείτε μεγάλα δεματικά καλωδίων που θα βρείτε εύκολα στο εμπόριο.  Στη συνέχεια θα πρέπει να γνωρίζετε σε ποιον άξονα είναι η κίνηση του αυτοκινήτου που έχετε βάλει... στο μάτι. Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού θα χρειαστεί να μπείτε κάτω από το όχημα και να εφαρμόσετε το δεματικό. Δείτε την απόγνωση στα μάτια του θύματος όταν διαπιστώνει ότι το αυτοκίνητο έχει πάθει ζημιά.

Αυτοκίνητο "τυλιχτό" με μεμβράνη

Αναφερόμαστε στη μεμβράνη που χρησιμοποιείται στην κουζίνα. Απλά θα χρειαστείτε αρκετά ρολά, ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου που έχετε σκοπό να τυλίξετε. Για να γίνει πιο εύκολα η δουλειά προτείνεται να έχετε και συνεργό ώστε να ολοκληρώσετε την αποστολή σας γρήγορα. Επίσης καλό είναι μεταξύ των στρωμάτων της μεμβράνης να τοποθετήσετε ένα κομμάτι από χαρτοκιβώτιο ώστε να μην προκληθεί ζημιά στο χρώμα όταν το θύμα προσπαθήσει να αφαιρέσει το “περιτύλιγμα”.

Let's party!

Ένα καλό πάρτι χρειάζεται και κονφετί. Χρησιμοποιήστε ένα χωνί και ρίξτε μια καλή ποσότητα μέσα στους αεραγωγούς της καμπίνας. Μόλις ο οδηγός εισέλθει και βάλει σε λειτουργία το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει η γιορτή. Προσοχή, θυμηθείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργεία των αεραγωγών στο “on” ώστε η εκτόξευση του κονφετί να γίνει πριν ξεκινήσει το όχημα, αφού αν κινείται μπορεί να προκληθεί κάποιο ατύχημα από την έκπληξη του οδηγού.