Φρεσκάρισμα για το Fiat Panda


Για να γιορτάσει τα 40 χρόνια, η Fiat παρουσιάζει το νέο Panda, με ανανεωμένη –στα σημεία- εμφάνιση περισσότερη τεχνολογία και νέες εκδόσεις.

  • 20/10/2020

Το νέο Fiat Panda διατίθεται σε νέες εκδόσεις, την Sport που απευθύνεται σε ένα δυναμικό κοινό, την πιο αστικού χαρακτήρα City Life και την Cross και City Cross με αντίστοιχη off-road περιποίηση. Έτσι το ιταλικό μοντέλο διατίθεται συνολικά στις εκδόσεις Panda, City Life, Sport, City Cross και Cross.

Οι προσθήκες περιλαμβάνουν σύστημα Uconnect με ραδιόφωνο DAB, τεχνολογία Bluetooth 2.1 και ειδική βάση smartphone που είναι εγκατεστημένη στον πίνακα (με το νέο ραδιόφωνο οθόνης αφής 7 ιντσών με ψηφιακό σύστημα DAB).

Επίσης, νέους προφυλακτήρες, νέους αποκλειστικούς  χρωματικούς συνδυασμούς, εσωτερικούς χώρους με καθίσματα και ταμπλό από ανακυκλωμένα υλικά και ζάντες αλουμινίου 15" ή 16".

Και για τον πελάτη που θέλει μια πιο τολμηρή εικόνα, το Panda Sport μπορεί να δεχθεί κιτ που θυμίζει το Panda 100 HP του 2006 το οποίο περιλαμβάνει κόκκινες δαγκάνες φρένων, φιμέ τζάμια και νέο τιμόνι με techno-δέρμα με κόκκινες ραφές.