FuelFest: Μια γιορτή που θυμίζει "Fast and Furious" στην πίστα του Fuji (video)


To Fuel Fest που έγινε στο Τόκιο είχε πολλή μουσική, πολλά "άλογα" και 30.000 φίλους των "πειραγμένων" αυτοκινήτων.

  • ΦΩΤΟ: FUELFEST
  • 9/9/2022

To FuelFest είναι ένα φεστιβάλ που απευθύνεται στους φίλους των "πειραγμένων" αυτοκινήτων και της ταχύτητας και ταξιδεύει σε μεγάλες πόλεις, σε όλο τoν κόσμο, στήνοντας πάρτι που θα ζήλευαν μέχρι και οι δημιουργοί των Fast and Furious.

Η αναφορά στη δημοφιλή σειρά ταινιών δεν είναι τυχαία αφού πίσω από τη διοργάνωση του FuelFest βρίσκεται ο αδελφός του αείμνηστου Paul Walker, Cody, ο οποίος τρέχει το project από το 2019 έχοντας στον πλευρό του τον ηθοποιό Chris Lee.

Τα events που διοργανώνει γίνονται πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων πηγαίνουν στον φιλανθρωπικό ίδρυμα που είχε ιδρύσει το 2010 ο Paul Walker για να βοηθάει ανθρώπους που έχουν χτυπηθεί από φυσικές καταστροφές.

Η γιορτή του FuelFest που διοργανώθηκε τον περασμένο Αύγουστο στο Τόκιο ήταν άκρως επιτυχημένη αφού συγκέντρωσε περισσότερους 30.000 φίλους της ταχύτητας και εκατοντάδες βελτιωμένα οχήματα στην πίστα του Fuji.

Το μονοήμερο πρόγραμμα ήταν γεμάτο με αγώνες drift, κόντρες, εκθέσεις αυτοκινήτων, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Προφανώς ένα τέτοιο σκηνικό αποτελεί... πεδίον δόξης λαμπρόν για κάθε κινηματογραφιστή και ένας από αυτούς είναι ο δημιουργός του καναλιού TZ Media στο YouTubeΤο video διάρκειας 13:42 που δημοσίευσε είναι σίγουρο ότι θα σας δώσει μια... καλή δόση από το ιαπωνικό FuelFest.

Δείτε το video...