Genesis Coupe: Ένα μεγαλοπρεπές και αριστοκρατικό coupe που θα λατρέψεις!


Δυναμικό και μοντέρνο σχεδιαστικά, το Genesis Coupe ελπίζουμε να βρει τον δρόμο προς την παραγωγή και να μην διαφέρει σημαντικά από τη συγκεκριμένη εικόνα.

  • Πηγή: Kolesa.ru
  • 21/5/2021

Genesis, είναι μία λέξη που μπορεί να υποδηλώνει πολλά πράγματα, είτε στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας είτε εκτός από αυτόν. Στο μυαλό μερικών ίσως έρθει ακόμα και το αγγλικό μουσικό συγκρότημα, ωστόσο όσοι είναι πιο ενημερωμένοι, θα γνωρίζουν ότι αναφερόμαστε στη μπράντα των πολυτελών κατασκευών της Hyundai, που πλέον θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές.

Πριν αποφασίσει η κορεάτικη εταιρεία να χωριστεί, οι πιο έμπειροι αναγνώστες που παρακολουθούν τα αυτοκινητιστικά δρώμενα, θα θυμούνται το Hyundai Genesis Coupe, που κυκλοφόρησε σε κάποιες αγορές από το 2008 έως το 2016.

Αυτή τη στιγμή, παίρνουμε μια ιδέα πως θα μπορούσε να δείχνει ένα νέο μοντέλο, το οποίο έχει σαφείς επιρροές από το Genesis X Concept, που αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα λοιπόν του Genesis είναι οι δύο ξεχωριστές λωρίδες των φωτιστικών σωμάτων στο μπροστινό, αλλά και στο πίσω μέρος.

Η εξωτερική σχεδίαση του αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα δυναμική και μοντέρνα, παρόλα αυτά δεν ξέρουμε πόσα από αυτά στοιχεία θα περάσουν και στην έκδοση παραγωγής. Ελπίζουμε πολλά. Εντωμεταξύ, το μεγαλύτερο ερώτημα είναι με τι μηχανικά σύνολα θα εξοπλίζεται το συγκεκριμένο μοντέλο.

Αν ακολουθήσει την ηλεκτρική οδό όπως το Genesis X Concept, τότε θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Διαφορετικά, κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να δανειστεί τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 3,5 λίτρων T-GDI με τους 384 ίππους από το G80 Sedan και το GV80 crossover. Ανεξαρτήτως των μηχανικών μερών, αυτή η εικόνα του Genesis είναι άκρως εντυπωσιακή!