Η Genesis έρχεται στην Ευρώπη


Η εταιρία πολυτελών μοντέλων της Hyundai φαίνεται πως πήρε τη μεγάλη απόφαση να εισέλθει στη δύσκολη αγορά της Ευρώπης.

  • Μιχαλης Κατωποδης
  • 29/9/2020

Και αυτό ακριβώς δηλώνει, με τον πιο εμφατικό τρόπο, η πρόσληψη του πρώην επί κεφαλής πωλήσεων της Audi, Dominique Boesch, ως γενικού διευθυντή για την περιοχή. Αυτός θα αναλάβει καθήκοντα την πρώτη Οκτωβρίου, στα νέα γραφεία της Genesis Motor Europe, στη Γερμανία.

«Αισθάνομαι προνομιούχος και ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τη Genesis Motor Europe και θα φέρω έναν φιλόδοξο Κορεατικό ανταγωνιστή στην περιοχή. Η μάρκα θα ξεχωρίσει μέσω του δυναμικού σχεδιασμού, της αθλητικής απόδοσης, της πραγματικά εξαιρετικής εξυπηρέτησης των πελατών και μίας οδηγικής εμπειρίας προσαρμοσμένης στους ευρωπαϊκούς δρόμους. Η Ευρώπη είναι το πνευματικό σπίτι της αγοράς premium αυτοκινήτων και είμαι βέβαιος ότι τα μοντέλα της Genesis που σχεδιάζουμε να κυκλοφορήσουμε εδώ, θα αποτελέσουν μια ευχάριστη έκπληξη για πολλούς».

Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες ούτε για τη γκάμα των μοντέλων που θα πατήσουν τις ρόδες τους στη γηραιά ήπειρό, ούτε για το μοντέλο που θα ακολουθηθεί. Αντικειμενικά, στην ήπειρο των Mercedes-Benz, BMW, Volvo αλλά και άλλων σοβαρών κατασκευαστών, η εισαγωγή μίας νέας, premium μπράντας κάθε άλλο παρά αποτελεί εύκολη υπόθεση.

Αυτή τη στιγμή η Genesis διαθέτει παρουσία στη Νότια Κορέα, στις ΗΠΑ, στη Ρωσία και στην Κίνα. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τις χώρες της Ευρώπης, στις οποίες περιλαμβάνεται και η δική μας, Ελληνική αγορά.