Γερμανός Influencer συλλαμβάνεται μετά από τραγικό δυστύχημα με Lamborghini


Εξηγήσεις στις γερμανικές αρχές καλείται να δώσει ένας Influencer ο οποίος προκάλεσε ένα τροχαίο δυστύχημα το οποίο στοίχησε τη ζωή του οδηγού ενός Skoda.

  • 21/10/2020

H εικόνα μιας κατεστραμμένης Lamborghini δημιουργεί εντυπώσεις, ωστόσο, το ιταλικό supercar δεν ήταν το μοναδικό θύμα του δυστυχήματος που προκάλεσε η απερισκεψία ενός Γερμανού influencer.

O Navid Alpha με τους 1,1 εκατομμύριο ακόλουθους σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχασε τον έλεγχο της Lamborghini Aventador S με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μεγάλη ταχύτητα με διερχόμενο όχημα.

Και τα δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες με αποτέλεσμα ο οδηγός του Skoda να χάσει τη ζωή του και ο Γερμανός influencer να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Navid Alpha συμμετείχε σε αυτοσχέδιους αγώνες με άλλα δύο αυτοκίνητα, μια Porsche 911 ο οδηγός της οποίας έχει ήδη συλληφθεί και μια ακόμα Lamborghini.

Μάλιστα, ο Γερμανός influencer είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν video στο οποίο κατέγραφε τον εαυτό του να κινείται με 200 χλμ./ώρα ενώ κρατούσε με το ένα χέρι το smartphone.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Navid Alpha θα κληθεί να πληρώσει ακριβά την απερισκεψία που στοίχησε τη ζωή ενός ανθρώπου, επιστρέφοντας σε μια πραγματικότητα όπου τα likes και τα posts δεν έχουν καμία απολύτως αξία.