Γιορτή της Μητέρας: Μαμά, σταμάτα να καις τα λάστιχα της Ford Mustang! (video) (video)


Ξεχάστε τις ανθοδέσμες και τις κάρτες. Ο drifter Vaughn Gittin Jr., με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, κάνει το πιο ξεχωριστό δώρο στον άνθρωπο που τον έφερε στη ζωή.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: FORD PERFORMANCE - YOUTUBE
  • 14/5/2023

Μπορεί η γιορτή της μητέρας να γιορτάζεται στις 14 Μαΐου, όμως ο διάσημος drifter Vaughn Gittin Jr. έκανε το δώρο στη μητέρα του λίγες ημέρες νωρίτερα. Στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας της Ford για τη νέα Mustang ο Gittin Jr. πήγε σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα με τη μητέρα του, αλλά και με την επικεφαλής μηχανικό της Mustang Laurie Transou και την κόρη της, για μία βόλτα με... πολύ καπνό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Gittin Jr. υπήρξε καθοριστικός στον σχεδιασμό του ηλεκτρονικού χειρόφρενου του μοντέλου, οπότε το να μπορέσει να το δοκιμάσει κι η μητέρα του είναι μία όμορφη, ξεχωριστή εμπειρία. Η κυρία Dawn, όπως ονομάζεται, μαθαίνει να χρησιμοποιεί το e-brake και να κάνει power slide, δηλαδή πλαγιολίσθηση με το γκάζι πατημένο, και το χαίρεται, πάντα με τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας.

«Μία από τις χαρές της μητρότητας είναι το να μαθαίνεις νέα πράγματα στα παιδιά σου, να μοιράζεσαι εμπειρίες μαζί τους και να τα βλέπεις να μεγαλώνουν,» δήλωσε η Transou. «Η Mustang έχει την ικανότητα να κάνει τους δεσμούς της οικογένειας ισχυρότερους προσφέροντας διασκεδαστικές εμπειρίες που μπορεί να χαρεί όλη η οικογένεια. Η Mustang έφερε τον Vaughn πιο κοντά με τη μητέρα του κι εμένα με την κόρη μου μέσα από αυτήν την γεμάτη χαρά μέρα.»

Υπενθυμίζεται πως η 7η γενιά του εμβληματικού μοντέλου θα είναι διαθέσιμη τόσο σε coupe έκδοση όσο και σε convertible. Αμφότερες μπορούν να συνδυαστούν είτε με τον υπετροφοδοτούμενο EcoBoost των 4 κυλίνδρων, με χωρητικότητα 2,3 L, είτε με τον Coyote V8 των 5,0 L

Δείτε το σχετικό βίντεο...