Η Alfa Romeo γιορτάζει 113 χρόνια λαμπρής πορείας με ένα καθηλωτικό video! (video)


Η Alfa Romeo ξεκινά τους εορτασμούς για την 113η επέτειό της, με τον Guanyu Zhou να επιδεικνύει τις οδηγικές του ικανότητες με φόντο τη μαγευτική Ιταλία.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: ALFA ROMEO
  • 24/6/2023

Σαν σήμερα πριν 113 χρόνια, στις 24 Ιουνίου του 1910, η Alfa Romeo ξεκίνησε το τεξίδι της προς την επιτυχία. Βάζοντας σε πρώτο πλάνο τον τολμηρό της χαρακτήρα, δημιούργησε ένα video σε συνεργασία με τον οδηγό της ομάδας στη Formula 1, Zhou Guanyu, ξεκινώντας τους εορτασμούς με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

Η εταιρεία ζήτησε από τον Κινέζο πιλότο να επιδείξει τις οδηγικές του ικανότητες σε μία πίστα που δεν εμφανίζεται στο φετινό καλεντάρι της Formula 1. Ο Zhou βρέθηκε με το μονοθέσιό του στη μονάδα παραγωγής της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Cassino, όπου κατασκευάζονται οι Giulia και Stelvio. Εκεί, τον υποδέχτηκαν οι εργαζόμενοι του εργοστασίου, κι ο οδηγός έκανε donut κι άλλα κόλπα, πριν ολοκληρώσει την επίδειξη.

Αμέσως μετά, ο Zhou ταξίδεψε με το μονοθέσιό του στον αυτοκινητόδρονο από το Piedimonte San Germano μέχρι το Pomigliano d'Arco, όπου βρίσκεται η μονάδα παραγωγής Giambattista Vico της εταιρείας. Πρόκειται για το «σπίτι» της Tonale, αφού το SUV των Ιταλών κατασκευάζεται εκεί καθημερινά. Και στη δεύτερη «στάση» του Zhou, οι εργαζόμενοι του εργοστασίου τον καλωσόρισαν με χαρά.

Το συγκεκριμένο video αποτελεί, σύμφωνα με την ίδια την Alfa Romeo, τον απόλυτο συνδυασμό των σημαντικότερων στοιχείων που χαρακτηρίζουν την αυτοκινητοβιομηχανία: ιταλική φινέτσα και ευγενής άμιλλα.

Φυσικά, οι εορτασμοί δε σταματούν εδώ, αφού οι επισκέπτες του μουσείου της Alfa Romeo στο Arese της Ιταλίας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες, τόσο σήμερα όσο και αύριο (24-25 Ιουνίου), όπως για παράδειγμα να παρακολουθήσουν ομιλίες από σημαντικά πρόσωπα της αυτοκινητοβιομηχανίας, να θαυμάσουν ιστορικά μοντέλα, αλλά και να επισκεφτούν την πίστα του μουσείου. Μπορείτε να δείτε το πλήρε πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του μουσείου.

Δείτε το video: