Η Aston Martin αποκαλύπτει τα μυστικά όπλα του James Bond (Video)


Τα καλά κρυμμένα μυστικά ενός αυτοκινήτου που πρωταγωνίστησε στη διασημότερη ταινία του James Bond αποκαλύπτει η Aston Martin σε ένα σύντομο αλλά απολαυστικό video.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 21/5/2019

H δημιουργία 28 αυτοκινήτων τα οποία θα αποτελούν επί της ουσίας αντίγραφα εκείνων που συμμετείχαν στα γυρίσματα της ταινίας του James Bond “O χρυσοδάκτυλος” αποτέλεσε την αφορμή ώστε η Aston Martin να αποκαλύψει τα μυστικά όπλα της εμβληματικής DB5.

Τα 28 αντίτυπα της Aston Martin θα διαθέτουν όλα τα gadgets για τα οποία η DB5 του θρυλικού Βρετανού πράκτορα έγινε γνωστή.

Στο σύντομο video της βρετανικής φίρμας αποκαλύπτονται τρία από αυτά, που δεν είναι άλλα από τον ατμοποιητή, τον εκτοξευτήρα λαδιού και τα οπλοπολυβόλα.

Αν και τα αυτοκίνητα που θα παραχθούν δεν θα διαθέτουν τη δυνατότητα κυκλοφορίας σε δημόσιους δρόμους, το κόστος απόκτησής τους αγγίζει τα 3,2 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώστε ότι για την ταινία δημιουργήθηκαν δύο αντίτυπα, με το πρώτο να αλλάζει χέρια το 2010 έναντι 4,1 εκατομμυρίων ευρώ και το δεύτερο να πέφτει θύμα κλοπής το 1997 χωρίς να έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα.