Η BMW αποκαλύπτει, έστω και μερικώς, τη νέα σειρά 1


Η νέα σειρά 1 αναμένεται ακόμα πιο δυναμική αισθητικά, ενώ η εμπρός κίνηση θα της εξασφαλίζει και πιο άνετους χώρους.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 17/5/2019

Η ολοκαίνουργια σειρά 1 της BMW, που στην τρίτη της γενιά κάνει το μεγάλο βήμα εγκαταλείποντας την πίσω κίνηση και υιοθετώντας την εμπρός, θα παρουσιαστεί μάλλον σε μια ειδική εκδήλωση στις 27 Μαΐου. Η συνέχεια θα δοθεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης, όπου θα είναι και η επίσημη πρεμιέρα της σε ευρύ κοινό.

Για να ικανοποιήσει πάντως μέχρι τότε την περιέργεια όσων περιμένουν την νέα σειρά 1 η BMW και πιο συγκεκριμένα η θυγατρική της στη Γαλλία δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Facebook μια εικόνα του εμπρός της μέρους χωρίς κανένα καμουφλάζ. Σε αυτήν λοιπόν την εικόνα βλέπουμε ένα καπό με τονισμένες ακμές, που μαζί με αυτές στο προφίλ δημιουργούν μια ακόμα πιο δυναμική εικόνα. Σε συνδυασμό βέβαια και με τη μεγαλύτερη μάσκα.

Ο ιδιαίτερα επιθετικός προφυλακτήρας μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως η συγκεκριμένη έκδοση θα πρέπει να είναι η M135i xDrive με τον τετρακύλινδρο των 2.000 cc, ο οποίος κινεί και την X2 M35i, όπου αποδίδει 306 PS και 450 Nm.

Η κορυφαία, για την αρχή τουλάχιστον, έκδοση της νέας σειράς 1 θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Audi S3 Sportback και η Mercedes-AMG A35 4MATIC. Παράλληλα μια δεύτερη teaser εικόνα δείχνει έναν μηχανικό της εταιρείας να ανασηκώνει το κάλυμμα και να αποκαλύπτει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ γενικά το στυλ του εσωτερικού θα ακολουθεί αυτό της επίσης νέας σειράς 3.