Η BMW M γιορτάζει τα 50ά της γενέθλια! (video)


Η BMW M γιορτάζει τα 50 της χρόνια με μία ταινία που χωρίζεται σε τέσσερα επεισόδια και ταυτόχρονα προαναγγέλλει τη μεταμόρφωση της μάρκας στα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν τη BMW M στο μέλλον.

  • 28/2/2022

Η 50ή επέτειος από την ίδρυση της BMW M θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου και οι εορτασμοί για την σημαντική επέτειο του τμήματος Μ ξεκινήσαν από τις 24 Φεβρουαρίου με μία μοναδική ταινία. Πολλά ιστορικά και σύγχρονα οχήματα BMW M μαζί με τους οδηγούς τους συγκεντρώνονται για μια μοναδική φορά που κατέληξε στην δημιουργία των τεσσάρων επεισοδίων της ταινίας της BMW M.

«Είμαστε περήφανοι για το δυνατό ξεκίνημα της επετειακής μας χρονιάς στις 24 Φεβρουαρίου. Η ταινία «Huddle Speech» είναι κοντά στην παράδοση των εξαιρετικών ταινιών για τη BMW M, αλλά είναι ωστόσο διαφορετική. Προαναγγέλλει τη μεταμόρφωσή μας. Κοιτάμε μπροστά, αλλά συνεχίζουμε να δημιουργούμε μια αίσθηση σπιτιού που καθορίζει τη μεγάλη βάση θαυμαστών της BMW M», λέει ο Timo Resch, Επικεφαλής Πελατών, Μάρκας, Πωλήσεων της BMW M GmbH. «Θέλουμε να γιορτάσουμε με όλους τους θαυμαστές, με τη διεθνή μας κοινότητα, επομένως επιφυλάσσουμε εκπλήξεις για όλα τα κανάλια επικοινωνίας, όλο το χρόνο. Το περιμένουμε πραγματικά με ανυπομονησία.”

Το μότο “WE ARE M” που δημιουργήθηκε ειδικά για την επετειακή χρονιά δείχνει το συναίσθημα της καμπάνιας. Η BMW M είναι εξαιρετικά πολύπλευρη, εμφανίζεται πάντα διαφορετική και νέα, αλλά άμεσα αναγνωρίσιμη. Από το M1 Procar και το i4 M50 έως το XM Concept, η BMW M ορίζεται από ένα αληθινό πυροτέχνημα οχημάτων. Αυτό που τους ενώνει, παρ' όλες τις διαφορές τους, είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους. Είναι BMW M, άρα πάντα διαφορετικά, μοναδικά και νευρικά, αυτό ακριβώς που επιδεικνύει η καμπάνια.

Η καμπάνια για τα 50 χρόνια χωρίζεται σε τέσσερα κεφάλαια, καθένα από τα οποία θα ενεργοποιείται σε διάστημα ενός τριμήνου. Ενώ το πρώτο κεφάλαιο, το «Huddle Speech», προαναγγέλλει το βασικό θέμα των 50 χρόνων BMW M, το δεύτερο θα αφορά κυρίως την 50χρονη ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού της BMW M. Το τρίτο κεφάλαιο ασχολείται με την ηλεκτροδότηση, ενώ το τέταρτο εστιάζει στον μοναδικό τρόπο ζωής. Κατά τη διάρκεια του έτους, η BMW M GmbH θα παρουσιάσει μια σειρά από εντυπωσιακά νέα οχήματα. Επιπλέον, η μάρκα θα παρουσιαστεί σε πολλές σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις. Το "BMW Motorsport Anniversary Emblem" που αποκαλύφθηκε πρόσφατα είναι μόνο μία από τις πολλές ακόμη εκπλήξεις για την παγκόσμια κοινότητα BMW M.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από το πρώτο επεισόδιο που δημιούργησε η BMW M: