H Brabus περιποιείται την Mercedes A250


Ο επίσημος βελτιωτής της Mercedes άγγιξε με το ραβδάκι του την άκακη A 250 και την μετέτρεψε σε κάτι καυτό που θα ζήλευε ακόμη και η A 35.

  • 6/12/2018

Αν είστε οπαδός των αναβαθμίσεων και του tuning τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας ελκύει η αναβαθμισμένη A 250 με το φουσκωμένο παρουσιαστικό. Από εμπρός ξεχωρίζει η ακόμη πιο εμφατική μάσκα με ένα τεράστιο B στο μέσο της και μεγαλύτερες εισαγωγές χαμηλότερα στον προφυλακτήρα.

Πίσω η εικόνα είναι εξίσου brutal με διάφορες αεροδυναμικές προσθήκες για καλύτερο downforce. Έτσι, έχει προστεθεί στο πάνω μέρος της οροφής μία ρυθμιζόμενη πτέρυγα ενώ χαμηλότερα υπάρχει ένας νέος μεγαλύτερος διαχύτης με δύο διπλές απολήξεις στα άκρα για σούπερ ήχο.

Υπάρχει επιλογή από ζάντες 17, 18, 19 και 20 ίντσες. Στην μεγαλύτερη διάσταση υπάρχει επιλογή σε λάστιχα διάστασης 235/30 της Continental, Pirelli ή Yokohama. Στο εσωτερικό υπάρχει ανάλογη Brabus αύρα με τα καθίσματα να είναι ντυμένα από ειδικό δέρμα και φυσικά να υπάρχουν αλουμινένια πεντάλ, ειδικά πατάκια, λογότυπα Brabus και λοιπά καλούδια.

Χάρη σε ένα σπέσιαλ κιτ νέας χαρτογράφησης (το  Brabus PowerXtra B 25 S) η ισχύς του δίλιτρου τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα έχει αποκτήσει επιπλέον 46 άλογα φτάνοντας συνολικά τα 270 με την ροπή στα 430 Nm. Κάπως έτσι η Brabus A 250 έχει τα 0-100 km/h σε μόλις 5,9 sec με την τελική να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.