H Brembo ανακηρύσσεται η καλύτερη μάρκα φρένων!


Οι αναγνώστες των γνωστών περιοδικών αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας επέλεξαν την Ιταλική εταιρεία ως την καλύτερη μάρκα φρένων.

  • 24/4/2012

Οι αναγνώστες των γνωστών περιοδικών αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας Auto Motor und Sport, Auto Bild και Motorrad επέλεξαν την Ιταλική εταιρεία ως την καλύτερη μάρκα φρένων. Επιπλέον, η Brembo παρέλαβε το Βραβείο Προμηθευτή Daimler 2011, την εξαιρετική διάκριση με την οποία τιμά ο Γερμανικός Όμιλος τους κύριους προμηθευτές του.

Η Brembo εδώ και καιρό καταγράφεται ως η κορυφαία μάρκα φρένων από τους λάτρεις του αυτοκινήτου στη Γερμανία. Μετά από ένα διάλειμμα δύο ετών, οι αναγνώστες του Auto Motor und Sport, 116.273 στο σύνολο τους, επέλεξαν την Brembo, για πέμπτη φορά, ως την καλύτερη μάρκα για φρένα και τακάκια φρένων.

Επιπλέον, η εταιρεία κέρδισε για έκτη φορά στη σειρά το Βραβείο Καλύτερης Μάρκας στην κατηγορία – τακάκια φρένων - του Motorrad, του μεγαλύτερου γερμανικού περιοδικού μοτοσυκλέτας.

Ολοκληρώνουμε τη σειρά επιτυχιών με 80.000 αναγνώστες του περιοδικού Auto Bild, που εξέλεξαν τη Brembo ως την Καλύτερη Μάρκα στα συστήματα φρένων.

Υπογραμμίζοντας και τονίζοντας την επιτυχία της εταιρείας, η Brembo παρέλαβε και το πολυπόθητο Βραβείο Προμηθευτή Daimler 2011, που παραδόθηκε από τον γίγαντα της χώρου της αυτοκίνησης στους κορυφαίους προμηθευτές του, σε αναγνώριση των αξιοσημείωτων ικανοτήτων για καινοτομία, διαχείριση και ανάπτυξη της παραγωγής σε διάφορα μέρη στον κόσμο.

Η Brembo τιμήθηκε ως ο κορυφαίος προμηθευτής στην κατηγορία Αυτοκινήτων και Φορτηγών (συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων υψηλής ποιότητας Mercedes-Benz) σε αναγνώριση της τεχνολογικής πρωτοπορίας και της βιομηχανικής τεχνογνωσίας, τις οποίες έθεσε στη διάθεση της γερμανικής εταιρείας σε όλο τον κόσμο.