Η Cadillac Escalade της Lexani αποδεικνύει πως τελικά το μέγεθος μετράει


Μετράει για όσους έχουν να δώσουν από 250 έως και 450 χιλιάδες δολάρια για να αποκτήσουν ένα κινητό γραφείο ή μια κινητή σουίτα.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 31/3/2020

H καινούργια γενιά της Cadillac Escalade έχει φυσικά και μια επιμηκυμένη έκδοση η οποία ονομάζεται ESV και με μήκος που φτάνει σχεδόν τα 5,80 m και μεταξόνιο 3,407 m μόνο μινιόν δεν μπορεί να τη χαρακτηρίσει κανείς. Παρόλα αυτά για κάποιους, κυρίως στις ΗΠΑ και ενδεχόμενα στην Κίνα ή στις χώρες του Κόλπου οι διαστάσεις αυτές δεν είναι επαρκείς για τη διαμόρφωση είτε ενός κινητού χώρου εργασίας ή ενός μετακινούμενου Lounge. Κάπου εδώ λοιπόν έρχεται η καλιφορνέζικη Lexani, η οποία για να καλύψει αυτές τις ανάγκες επιμηκύνει και άλλο την Escalade, καθιστώντας την 3XL. Τουλάχιστον… 

Από τις teaser εικόνες του νέου της μοντέλου που δημοσίευσε στο Instagram -μια γεύση μας δίνουν και αυτές της προηγούμενης πια γενιάς- προκειμένου να ανακοινώσει την έναρξη της λήψης παραγγελιών δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε τόσο τα επιπλέον πλευρά παράθυρα όσο και το έναστρο ουρανό -με λαμπάκια LED- στο εσωτερικό.

Το τελευταίο παραπέμπει σε Rolls Royce, ενώ γενικά ο εξοπλισμός και η πολυτέλεια της Lexani Escalade θα ταίριαζαν και στις βρετανικές λιμουζίνες. Όπως και σε αυτές έτσι και εδώ υπάρχει η δυνατότητα ικανοποίησης κάθε επιθυμίας του υποψήφιου αγοραστή φυσικά με την αντίστοιχη χρέωση.